Avon Elbistan'da Müşteri Deneyimini Zora Sokuyor

23 Ekim 2024 00:101.469

Avon Elbistan'da konteyner mağaza açmış. Gidip parfüm denemek istediğimde ise açık olanları sıkmam yasak deyip kapakta kalmamış kokuları koklamam gerektiği söylendi. Şaka gibi gerçekten. "Elinizdeki açık zaten, kimseye satmayacaksınız sanırım" dediğimde ısrarla yasak olduğunu söylediler. Kapağı koklatmaya çalıştılar ki kapakta koku bile yoktu dediğim gibi. Daha önce çalışan kişi de aynı şeyi yapıyordu şu an çalışan kişi de! Online ve başka mağazalarda olan kampanyalar da uygulanmıyor. Sanıyorum marka denetim sağlamıyor veya orada isteyen atını koşturuyor. Ciddiyetsiz ve hiçbir şey satmamak üzerine açılmışsa bu yer isabetli karar. Ama satış yapmak isteniyorsa önce oradaki insanlara eğitim verilmeli hatta değiştirilmeli ardından tüketici haklarımız hatırlatılmalı. Gitmeyi düşünen varsa hiç yorulmayın, kapaklara burnunuzu sürtüp koku arayışına girmek istemiyorsanız b ile başlayan o büyük mağazaya gidin. En azından kalıcılık testi yapıp teninizdeki duruşuna bakabilirsiniz.!

23 Ekim 2024 08:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

Müşterimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Müşterimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

23 Ekim 2024 14:54

30446391 numaralı şikayet hakkında, Sayın Alin K. 23 Ekim 2024 tarihinde görüşülmek üzere aranmış olup verdiği cep telefon numarasını meşgule atılmaktadır. Avon Ailesi olarak her türlü soru ve taleplerinizi Temsilci sayfanızda bulunan Menü Başlığının altındaki "Avon' a Sor" bölümünden iletebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

Aylin
24 Ekim 2024 10:51

İşte olduğum için cevap veremedim, aranacağımı bilgisi mesajla gönderilmediği için haberim dahi yoktu. Sonradan dönüş yaptığımda ulaşamadım. Temsilciye bağlanıyorsunuz diyor bant kaydı, 2 kez çalıyor ardından kapanıyor. Telefon yerine mail yoluyla iletişim kurarsak daha sağlıklı iletişim kurabiliriz diye düşünüyorum.

İlgisiz Satıcılar Müşteri Deneyimini Zedeliyor

4 Kasım 2024 09:251.019

"Mağaza müdürü kübra hanım ve müşteri temsilcisi Hande hanıma nezaketlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. 🌸"

Avon Kozmetik Kalıcılığı Düşük Parfüm Hayal Kırıklığı

21 Mayıs 2024 11:251.432

"Teşekkürler ederim."

Mağaza Çalışanının Saygısız Davranışı Ve Ürün Çekiştirmesi

5 Haziran 2025 16:15666

"Teşekkürler"

Avon Mağazasında Yanıltıcı İndirim Ve Kalitesiz Parfüm Deneyimi

21 Mart 2025 13:37980

İsparta İyaş Park Alışveriş Merkezi'nde bulunan Avon mağazasında iki adet parfüm aldım. İkinci üründe %80 indirim olduğu...

Tümünü Gör
Avon Asansörlü Göz Kalemi Ziyan!

Avon AsansörlüGöz Kalemi Ziyan!

Melis
Avon Tarihi Geçmiş Ürünler Gönderiyor

Avon TarihiGeçmiş Ürünler Gönderiyor

Solomon
Avon Kozmetik Kırık Ürün Gönderimi

Avon KozmetikKırık Ürün Gönderimi

Sanem
Avon Kozmetik Rujun Farklı Bir Renk Gelmesi!

Avon KozmetikRujun Farklı Bir Renk Gelmesi!

Şenay
Avon Kozmetik 2 Defa Ödeme Yapmak İstemiyorum