Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Avon Elbistan'da Müşteri Deneyimini Zora Sokuyor

23 Ekim 2024 00:10

Avon Elbistan'da konteyner mağaza açmış. Gidip parfüm denemek istediğimde ise açık olanları sıkmam yasak deyip kapakta kalmamış kokuları koklamam gerektiği söylendi. Şaka gibi gerçekten. "Elinizdeki açık zaten, kimseye satmayacaksınız sanırım" dediğimde ısrarla yasak olduğunu söylediler. Kapağı koklatmaya çalıştılar ki kapakta koku bile yoktu dediğim gibi. Daha önce çalışan kişi de aynı şeyi yapıyordu şu an çalışan kişi de! Online ve başka mağazalarda olan kampanyalar da uygulanmıyor. Sanıyorum marka denetim sağlamıyor veya orada isteyen atını koşturuyor. Ciddiyetsiz ve hiçbir şey satmamak üzerine açılmışsa bu yer isabetli karar. Ama satış yapmak isteniyorsa önce oradaki insanlara eğitim verilmeli hatta değiştirilmeli ardından tüketici haklarımız hatırlatılmalı. Gitmeyi düşünen varsa hiç yorulmayın, kapaklara burnunuzu sürtüp koku arayışına girmek istemiyorsanız b ile başlayan o büyük mağazaya gidin. En azından kalıcılık testi yapıp teninizdeki duruşuna bakabilirsiniz.!

23 Ekim 2024 08:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

Müşterimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Müşterimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

23 Ekim 2024 14:54
Aylin
Aylin
24 Ekim 2024 10:51

İşte olduğum için cevap veremedim, aranacağımı bilgisi mesajla gönderilmediği için haberim dahi yoktu. Sonradan dönüş yaptığımda ulaşamadım. Temsilciye bağlanıyorsunuz diyor bant kaydı, 2 kez çalıyor ardından kapanıyor. Telefon yerine mail yoluyla iletişim kurarsak daha sağlıklı iletişim kurabiliriz diye düşünüyorum.

Esra sonuçtan çok memnun

04 Kasım 2024 09:25
"Mağaza müdürü kübra hanım ve müşteri temsilcisi Hande hanıma nezaketlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. 🌸"
Kızgın sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 11:25
"Teşekkürler ederim."
Bilge sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2025 16:15
"Teşekkürler"
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 13:37