Avcılar Marmara Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yanlış Dişimi Çekmeye Kalktılar

23 Temmuz 2024 21:29

23.07.2024 tarihinde bu kliniğe gittim.
Sol alttaki 20 lik dişim apse yapmıştı.
DT. ... Odaya aldı. Ben hasta koltuğuna oturdum işe başlayana kadar 2-3 kere farklı hastalarla ilgili sorular soruldu ...  da cevapladı para hesabı yapıldı, benim röntgenimin açık olması gereken ekrandan o esnada başka hastanın röntgeni açılıp bir şeyler yapıldı. Sonra bana döndü dedi ki bu 20 lik çekilecek e iyi dedim çekin. Kim çekecek dedim (Cerrah çekmeli) ben çekeceğim dedi. İğneyi vurduktan sonra üst 20 lik dişime bir bastırdı yerinden oynadı! Hemen kendimi geri çektim ve Hocam! O diş değil ben sol alttaki diş için geldim dedim.
Bana ama bunda ağrı hissettin ve bunda çürük var dedi. Yahu hocam ben apse yapan diş için geldim. Her çürüğe çöküyor musunuz siz? Hayır bir hasta ile iletişimin bu kadar kopuk olduğu başka bir yer hayatımda görmedim. Sen bana deseydin ki bu dişi çekelim istişare yapar yine çekerdik belki ama benden habersiz ( Diğer hastalarla ilgilendiği için dalgınlık yaşadı…) nasıl olur da başka dişimi çekmeye kalkarsın? Sizi dava edebilirim!
O dişimi yerinden oynattığınızda gelen kırt sesi hala kulaklarımda.
Bana dedi ki yazdığım ilaçları kullan üstteki ağrımaz. Sağ ol ya! Ağrı kesici yazdığın için. Şu an alt ağrısı yokmuş gibi bir de üst dişim ağrıyor.
Elinizde hiç hafif değil. Dişi çekmek için dudağıma öyle bir baskı uyguladınız ki dudağımın ağrısından bile sizi uyardım operasyon sırasında. Hemen bildiğim farklı bir diş hekimine gittim. Dikişlerimi dahi sizde aldırmayacağım. Her platforma yazacağım sizi Mega Marmara ağız ve diş! Her yere Avcılarla ilgili her yere! İnşallah irtibata geçer telafi edersiniz bu yaptığınızı…

Diş Tedavisi Kabusu: Sağlam Dişimi Kaybettim!

05 Nisan 14:28
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kıraç Diş Doktorun Tedavi Kararları Ve Hastanın Yaşadıkları

10 Eylül 2024 23:41
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Nişantaşı Ortodonti Tedavi Şikayeti

İsmail
13 Temmuz 2024 17:46
Dentgroup Nişantaşı Ortodonti Tedavi Şikayeti
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 18:35

Dent Akademi Yanlış Diş Çekimiyle Hayal Kırıklığı