Tuğba
21 Ekim 2024 17:51

Avansas'tan aldığım Kumtel dik ısıtıcı, iki kademe özelliği bulunmakta. Ürünü Yurtiçi Kargo ile 18 Ekim Cuma günü teslim aldım. Ürünün ilk kademesi çalışırken ikinci kademesi çalışmamakta. Ürün bozuk olarak yönlendirilmiş. Avansas çağrı merkezini konuyla ilgili aradım, kimse yardımcı olmadı. Mail attım, dönüş olmadı, asla yardımcı olmuyorlar. Her aradığımda dönüş yapacaklarını söylüyorlar. Yani ürün bozuk olmasa ben neden geri iade isteyeyim? Avansas tam bir pişmanlıktır. Kimse yardımcı olmuyor.

21 Ekim 2024 17:46

Avansas tan sipariş ettiğim Kumtel dik ısıtıcı iki kademeli özelliği bulunuyor ancak ikinci kademe çalışmıyor konuyla ilgili Avansas çağrı merkezini defalarca aradım ve mail attım ancak kimse yardımcı olmuyor ürün iade edemiyorum her görüştüğümde dönüş yapılacağını söylüyorlar ancak kimse dönüş yapmıyor üstüne bozuk ürün yolluyorlar tam bir pişmanlık

21 Ekim 2024 18:16 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Sayın Tuğba K.; Siparişiniz ile ilgili yaşamış olduğunuz olumsuzluk için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetinizi sağlayabilmek adına gerekli incelemeler yapılarak, sizlere en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Avansas

01 Kasım 2024 14:09

Sayın Tuğba K.; Talebiniz incelenmiş ve sizinle iletişime geçilerek ücret iadenizin bankanıza yapıldığı bilgisi tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla Avansas

Halis sonuçtan memnun değil

18 Ekim 2025 18:06
Gülşah sonuçtan çok memnun

Gülşah
01 Kasım 2024 11:29
"Şikayetimi iletmemin ardından tarafıma hızlıca geri dönüş sağlandı. Özellikle Zehra Hanım çok yardımcı oldu ve iadem kısa süre içerisinde gerçekleşti. Teşekkürler..."