İbrahim sonuçtan çok memnun

Autoland Otomotiv Autoland %5 Hizmet Bedeli

Autoland Otomotiv Autoland %5 Hizmet Bedeli
02 Nisan 2024 14:28
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler İlginiz için sorun”

Autoland İstanbul Havalimanı şubesinden araç kiraladım ve aracı kiralarken ekstra olarak kasko da yaptırdım. Bu kaskoyu yaptırdığım için herhangi bir muafiyet sorumluluğum olmayacağını belirttiler. Kaza yaptım ve kazada büyük ihtimalle araç pert oldu. Kazayla ilgili polis tutanağı bulunmakta ve tutanakta herhangi bir sorun yok. Ancak Autoland şirketi beni arayarak %5 hizmet bedeli talep etti. Ortalama olarak 40-45 bin TL civarında bir para talep ediyorlar. Bununla ilgili herhangi bir geri dönüş yapılmadı. İstedikleri para yasalara aykırıdır.

autoland-otomotiv-autoland-5-hizmet-bedeli-2.pdf

02 Nisan 2024 14:13

Autoland İstanbul Havalimanı şubesinden araç kiralama yaptım aracı kiraladığımda ekstradan kaskoda yaptırdım bu kaskoyu yaptırdığım için muafiyet sorumluluğum olmayacağını söylediler Kaza Yaptım Kazada büyük ihtimal araç pert oldu kazada polis tutanağı var tutanakta hiçbir sıkıntı yok autoland şirketi beni arayıp benden %5 hizmet bedeli istiyorlar ortalama yaklaşık 40 45 bin tl para talep ediyorlar bunun için herhangi bir geri dönüş sağlanmadı istedikleri para yasaya aykırıdır Hiçbir şekilde 4500 TL lik depozitomu da geri yatırmıyorlar

Ek

Teşekkürler İlginiz için sorun

Mehmet sonuçtan memnun değil

23 Haziran 2024 10:15
Autoland Otomotiv İlgilenme Şekli
Numan sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 13:01
Autoland Filo Autoland Haberiniz Olmadan Kartınızdan Çekim Yapıyor
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Habersiz Kart Çekimi Ve Fahiş Hasar Bedeli Mağduriyeti

24 Haziran 2025 13:55