Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Suriyelinin Çakmağından Menet Ummak

Auto King Suriyelinin Çakmağından Menet Ummak
11 Ağustos 2024 19:41

Kocaeli Gebze bayinizde 11-07-2024 tarihinde aracımın yan tarafında çizik oluştuğundan mini hasardan boya atıldı. Aracı teslim aldığımda arka kameramın bulanık gösterdiğini fark ettim ve yetkililere bildirdim. Firma danışmanı bizden kaynaklı olmadığını söyledi ama boya atarken kamerayı kapatmadıklarını, boya sıçradığını ve kameranın ön camının boyanın gelmesi ile etkilendiğini düşündüm. Kamera takılalı 4-5 ay bile olmadı ama hiçbir ispat edemedim. Boya atan kişiyi getirdiler. O da telaşla kamera camına çakmakla az ısıttı, biraz düzeldi ama bulanıklık devam etti. Sonra yine biz yapmadık deyip işin içinden çıktılar. Yapılan iş ne olursa olsun arkasında durmak gerekiyor. Ne yaptıysam kameramın yeni takıldığını, aracı yeni aldığımızı, aracı Auto King teslim ederken kameranın bulanık göstermediğini anlatamadım. Bu denli köklü firmaları temsil eden işletmelerin müşterilere bunu yapması kabul edilemez. Beni bu konuda desteklemenizi bekliyorum.

profile profile
11 Ağustos 2024 23:27

Ben, danışman, atölye şefi, firma müdürü konuşurken araç başına gelen Suriyeli bana sen araç içindeki ekrana bak düzeldi mi dedi ben tam arabaya yönelirken cebinden çakmak çıkardığını gördüm ve geri döndüm kameranın ön camına çakmak tuttuğunu gördüm Suriye'liye dedim ki düzeliyorsa yap ama beni saf yerine koyma ve düzelmedi şu an kameram göstermiyor

14 Ağustos 2024 12:11

Bu firmadan hiçbir beklentim yok artık dönüşte yapmayın sağlam arabanın kamerasını bozup sonrasında biz yapmadık demek ayıptır

Salim
Salim

Koklu firmalar koksuz insanlarla çalışınca sonuç onların imajı için değişmiyor. Tamamen haklisin seni sonuna kadar destekliyorum.

Emir
Emir

Geçmiş olsun. Benim de canım çok yandı. Size destek veriyorum.

03 Mart 2025 12:44
Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Kalitesiz İşçilik
Duhan sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Ekspertiz Raporu Sorumsuzluğu ve Para İadesi Talebi

07 Nisan 2025 21:07