İade Talebime Cevap Vermeyen İhlas Pazarlama Yetkilileri

İade Talebime Cevap Vermeyen İhlas Pazarlama Yetkilileri
11 Kasım 2024 18:42

31/10/2024 tarihinde İhlas Pazarlama a. Ş'den satın aldığım Aura Cebilon silver ürününden memnun kalmadım. Bu yüzden bu ürünün iptalinin/iadesinin gerçekleşmesi için bir buçuk hafta içerisinde defalarca ürünü satan çalışma arkadaşınız ile iletişim kurdum. Ürünü satan çalışma arkadaşınız "müdürle iletişim kurdum, yarın hallolacak, yok cumartesi hallolacak." diyerek beni geçiştirdi. Ürünü satan çalışma arkadaşınız daha sonra aradığımda telefonumu açma zahmetine bile girmedi. Daha sonra yetkili servisi arayarak üründen memnun olmadığımızı ve iadesinin/iptalinin gerçekleşmesini istediğimde bizi müdürüne yönlendirdi. Müdürünüz ise yine aynı şekilde beni geçiştirerek ürünün iadesi/iptali için bir şey gerçekleştirmedi.
Eğer tarafıma ürünün iadesi/iptali açısından olumlu bir geri dönüş sağlanmaz ise sizleri Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.
Bilginize sunarım.

profile profile profile
14 Aralık 2024 09:48 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Hazal
Hazal

İnanmıyorum ya hepsi böyle demek ki, bende aynı şekilde su arıtma cihazı aldım ama beğenmedim, çok fazla atık su üretiyor ve bu nedenle iade etmek istedim, bunu yetkili mercilere ilettikten sonra ara ki bir daha bulasın, gelin akrabamda ürün tanıtımı yapın almak istiyor desem o satış elemanları koştur koştur gelir, ama söz konusu iadeye gelince tüm İhlas pazarlama ekibi kapı duvar, böyle bir şirket politikaları var sanırım, satana kadar peşlerini bırakmayalım, sattıktan sonra iade ise ortalarda görünmeyelim, bir an önce sorunumun çözülmesini istiyorum bende ama kimseye ulaşamıyorum sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bu yorumu okuyan diğer alıcılar lütfen dikkat li olun, ürün alacaksanız ve sonrasında iade etmek isterseniz ürünün elinizde kalması için her şeyi yapıyorlar

Cemil sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 18:34
Zülal sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2025 13:34