28 Kasım 2023 00:00

Yaklaşık 2 yıl önce almış olduğum İhlas silver su arıtma cihazım servis tarafından kuruldu ve o dönemden beri servis tarafından günü gününe gelip filtre değişimleri yapıldı. 9 ay önce rutin filtre değişimi için gelen servis elemanı kırık filtre taktığı için damlaya damlaya 1.5 ay içerisinde cihazın içindeki kutu doldu ve kutudan taşmaya başlayınca filtrenin kırık olduğunu fark ettik. Mutfağımızın dolapları hasar gördü. Uyarımız üzerine gelen servis kırık filtreyi değiştirdi ve bu sırada ürünün hasar aldığını ve dışından paslanmış olduğunu gördük. Servise sorduğumuzda “bir şey olmaz” yanıtını aldık. Muhtemelen kendi hatalarından kaynaklandığından geçiştirdiler. Onun üzerine ben hasarlanmış bölgenin fotoğraflarını çektim. 2 kez İhlas müşteri hizmetleri 4444949 a ulaşıp durumumu anlattım ve mail atıp fotoğrafları gönderip onarım ya da değişim istediğimi belirttim. 2 sinde de size geri döneceğiz denildi ve dönülmedi. O günden itibaren her 1-2 ayda bir arıtma cihazında arıza çıkıyor sebepsiz yere ya su kaçağı oluyor ya da su arıtmamaya başlıyor. Servis tarafından gelip geçici çözümler uygulanıyor ve 1 ay sonra yine arıza.
Ürün gerçekten bezdirmiş durumda en olmadık anlarda susuz kalıyoruz. İhlas servisi her çağırdığımızda geliyor ve geçici çözümler uyguluyor. Ürün servis tarafından yapılan yanlış bir uygulama yüzünden geri dönüşsüz bir hasar aldığı (hatta mutfak dolabımız da şiştiği ve bu durumun sürekli tekrarlama ihtimali olduğu) için Ürün değişimi istiyorum.

09 Aralık 2023 15:25 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Canberk sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 00:00
İhlas Ev Aletleri İhlas Arıtma Cihazının Servis Hatası Sonrası Sürekli Bozulması
Figen sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Ev Aletleri İhlas Aritma Cihazı Arızası

31 Ağustos 2024 15:55

17 Mayıs 2025 20:08

Münevver
29 Aralık 2023 11:07
Serap sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 14:01