Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Çalışkan Oto Audi Servisinden Şikayet

02 Ağustos 2023 16:49

26.07.2023 günü Çorlu'da bulunan Çalışkan Oto'ya 34 ** 63 plakalı aracımı bakım için götürdüm. Bakım ücreti 20.000 civarı tuttu. Dönüşte araba bariz şekilde sağa çekmeye başladı. Servisle iletişime geçtim, ertesi gün tekrar götürdüm. Rotbalans vb. Yapıldı ancak çözüm olmadı. Audi müşteri hizmetleri de bize bir yardımcı olmak için çaba sarf etmedi. En sonunda sanayiye götürdüm aracı. Sanayideki usta, servisteki parça değişirken ustanın buji civatayı yanlış taktiğini, 3 cm açıklıktan dolayı aracın sağa çektiğini söyledi. Parça değişimi ve rot balans parasını tekrardan ödedim. Şimdi diyorum ki mademki ben normal bir sanayide yaptıracaktım, niye servise götürüp o kadar para verdim. Yazık değil mi? Bana ekstradan ödeme yapmama vesile olan Çorlu Çalışkan Oto'dan şikayetçiyim. Lütfen yetkili servise usta alırken kalifiyeli eleman alın. Şikayetimin Audi Almanya ya ulaştırılmasını istiyorum. Yoksa müşteri hizmetleri haksız da olsa kendi elemanlarını korumaya çalışıyor.

Ali

Mustafa Bey Çorlu çalışkan otoya götürmemek için aracınızı götürdüğünüz sanayideki ustayı öğrenmek istiyorum iste, mümkünse paylaşır misiniz

Ali

Mustafa Bey, bende de aynı şikayet var ve Çorlu en yakin servis. Rica etsem nerede yaptırdığınızı benimle paylaşır misiniz arabayı doğrudan o ustaya götüreyim

Ağrısız başına ağrı istiyorsan Çorlu Çalışkan otoya götür. Adamların umurumda değil hataları dalga geçiyorlar resmen seninle

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Yapılan Bakımda Fahiş İşçilik Ücretiyle Karşılaştım

Ahmet
22 Ekim 2025 12:04

20 Mayıs 2024 17:51
Audi Bakım İçin Götürdüğüm Serviste Aracımı Sürtmüşler
Aybars sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan Oto Avcılar Pişmanlıktır 2 Aydır Aracımı Kullanmıyorum!

Aybars
08 Temmuz 2024 23:57