Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Yatırım Şirketi İle Yaşadığım Büyük Mağduriyet

13 Eylül 2024 16:15

Ben bir memurum.
Atlas Yatırım denen şirket beni mağdur etti.
Başta S** Hanım denen kadın, ortakları U** Bey ve sözde müdürleri M** Bey yaklaşık 1,5 milyonumu aldılar.
Kazandınız diyerek bir türlü ödeme yapmadılar. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Beni mahvettiler.
Bununla ilgili paylaşımlara devam edeceğim.

24 Eylül 2024 18:35

312 Ankara numaralı B***  bugün aradı 80 bin yatırın paranızı alın diyor  Bunları ulusal basına çıkartacağım tüm Türkiye'ye ifşa edeceğim

18 Eylül 2024 10:39

B*** bey denen biri aradı Ankara numaralı bir hattan Paramı çekmek için yine para istedi Sürekli para istiyorlar para para para başka bildikleri yok  Zaten bugün gerekli işlemleri başlatıyorum

18 Eylül 2024 00:41

Hiçbir gelişme yok

13 Eylül 2024 17:40

Hesabımdaki parayı vermiyorlar her şey gorseldede görünüyor. İlk önce bu sisteme dahil ediliyorsun İlk önce kazanmışsın gibi görünüyorsunuz sonra zarara ugrattirilip Para eklemeniz isteniyor Sonrada kazansanız bile alamıyorsunuz

profile profile profile

Yorumlar (14)

Arafat

Bende aynı durumdayım paramı vermiyorlar engel atıyorlar perişan oldum Allah bunları kahretsin yalan konuşuyorlar.

Arafat

Aylardır engel atmışlar yalan yanlış bilgilerle beni perişan ettiler ulaşım yok yanlış bilgi had safhada hep para istiyorlar sonra yanlışlıkla işlem yaptıklarını söyleyip gene par gene para lütfen yetkili kişiler çare bulsun

Galkan063@ GM ail com yazın kardeşim bana anlatayım

Nusret
Nusret

Hayır kardeşim

Gökhan

Metatrader'a mail atın ulaşın. Uluslararası piyasalarda yurt dışı kurumların regülatörü yalnızca mt5. 10 bin USD üzeri hesaplar sıgortalanıyormus kardeşim benim kaybım 8 bin dolardı o yüzden sonuç alamadım ama sizde deneyin

Beyza
Beyza

Bunu nasıl tespit ettiniz ve ne kadar güvenilirler

Gökhan

Metatrader uygulamasının içerisinde mesaj kısmından ulaştım ben, 5metatrader@ bk. Ru adresinden bana dönüş yaptılar

Candar

Tarif edebilir misin nasıl yapılması gerektiği ile alakalı

Candar

Nasıl ulaşıp mail atabilirim yardımcı olabilirmisin

Arafat

Bende aynı durumdayım paramı vermiyorlar

Hayır

Candar

Ne yaptınız alabildiniz mi paranızı

Arafat sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Yatırım İle Büyük Mağduriyet: Emekli Müşterinin 2 Milyonluk Kaybı

11 Ekim 2024 21:37
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 09:46
Yaman sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 19:28
Atlas Yatırım Paramı 1 Yıldır Ödemiyor