Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Sigorta'nın Çekici Hizmeti Mağduriyeti

17 Kasım 2024 13:04

Atlas mutuel sigorta dan aracımın kaskosunu yeniledim. Bugün şehir dışında yolda kaldım. Kaskomu kullanmak için sigorta şirketini aradım. Bana 10.000 TL ücret çıkardı. Kaskomda çekici hizmeti dahil bu burada. Ben Balıkesir'de kaldım aracımla. Balıkesir'de herhangi bir özel çekiciyi aradım bana 7500 fiyat verdi. Pazarlıkla 6500 TL'ye indirdi. Durumu da Kasko firmasına ilettim. Atlas mutluel sigorta halen 10.000 TL almakta ısrar ediyor. Binlerce ücret ödediğim kaskom ban ekstra ücret alıp durumdan faydalanmaya çalışıyor. Ne anlamı kaldı kasko yaptırmamın. Kesinlikle Atlas mutluel sigortaya aracınızı kasko yaptırmayın. Kesinlikle paracı ve yardımcı olmayan bir şirket. Not. Araç kardeşimin üzerine. G**** C*****. Adına kayıtlı

17 Kasım 2024 15:08 (Şikayetten 2 saat sonra)
17 Kasım 2024 17:25

Sonuç odaklı iletişiminizi bekliyorum. Buradan cevabınızı yazacağım. Okuyanları bilgilendirmek maksadıyla.

19 Kasım 2024 11:59
19 Kasım 2024 12:45

Police klozlarında çekici hizmeti var. Mutabakatı ise siz sağlamıyorsunuz. 10.000 TL çekici için fark çıkarıyorsunuz. Bir de fark dikkat çekerim. Ama normal çekici zaten 6500 TL'ye getiriyor. Siz çekici ücretinin klozlarında olan ücreti bile ödemiyorsunuz. Bana siz getirin aracınızı biz şu ücrete kadar çekici ücreti veririz kalanı siz karşılarsınız bile demiyorsunuz. Biz getireceğiz ve 10.000 TL alacağız diyorsunuz. Bu şekilde çok müşteri kaybedersiniz. Herkese söylüyorum Atlas mi uzak durun.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Mutuel Sigorta İle Kasko Sürecinde Yaşanan Sorunlar

09 Ekim 2024 09:54
Atlas Mutuel Sigorta İle Kasko Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kapalı Otoparkta Çekici Krizi: Atlas Sigorta Mağduriyeti

14 Mart 2025 07:05
Umit sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Mutuel Kasko Mağduriyeti

08 Nisan 2025 11:41
Atlas Mutuel Kasko Mağduriyeti
Abdullatif sonuçtan hiç memnun değil

Abdullatif
29 Nisan 2024 20:45