Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 12:52
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Tur Assist kadar kötü bir firma görmedim ama Atlas sigorta yine kalitesini gösterdi teşekkürler Atlas mutuel sigorta.”

26.12.2023 gecesi Atlas Mutuel Sigorta'yı arayarak çekici talep ettim. Gerekli yönlendirmeleri yaparak yol yardım birimi olan Tur Assist'e bağladılar. Tur Assist yol yardım birimi ile görüştükten sonra, oradaki kişiler çekici yönlendiremediklerini ve buldukları X çekicinin 7000 TL olduğunu söylediler. Ben de kendilerine, benim 3500 TL'ye çekici ayarladığımı ve eğer paramın 2500 TL'sini öderlerse çektireceğim aracımı dedim. Hem kendileri zarar etmediler hem de benim işim görüldü. Yine yol yardım biriminden g***** ve e*** Hanım'dan onay alarak, fatura kesemeyeceğini ve çekicinin taşıma formu veya irsaliye kağıdı vereceğini söyledim. Onlar da hiç problem olmayacağını, ödemeyi kim yaparsa kağıtta, fişte kişi bilgisi adı soyadı yazsın, parayı biz size geri göndereceğiz dediler. Eğer fatura keserse +%20 KDV olduğunu da söylediğim halde, 'Hiç gerek yok, fazla para vermenize' dediler. Araç çekildi, çekim belgesi alındı. Daha sonra Tur Assist'e evrakları gönderdik. Tur Assist'ten m**** Bey ısrarla bu evrakla ödeme yapılamayacağını, fatura gerektiğini vs. Söylediler. Ama faturadaki KDV'yi kabul etmiyorlar, üstelik personellerinizden bu bilgiyi aldığımı dediğim halde, kendilerine kınama yaptım deyip kenara çekiliyorlar. Burada bana hem hizmet sağlamayıp hem de yaptırım uygulamaya çalışıyorlar. Zaten bugüne kadar verdikleri hizmetlerden ara ara mağdur da oluyoruz. Ciddiyetsiz bir firma gibi davranıyorlar. Bakalım bu şikayetimle ilgilenecekler mi, merak ediyorum.

Ben şahsım olarak Atlas sigortanın müşterisiyim ve konuya Atlas sigortanın el atmasını rica ediyorum.

28 Aralık 2023 13:07 (Şikayetten 14 dakika sonra)
29 Aralık 2023 14:58

29 Aralık 2023 16:24

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Sigorta'nın Çekici Hizmeti Mağduriyeti

17 Kasım 2024 13:04
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Çekici Hizmetinin Gecikmesi Ve Mağduriyet Yaşanması

26 Mayıs 2025 20:54

Fatmanur
26 Haziran 2023 14:13

21 Mayıs 2025 15:42
20 Yıllık Müşteriye Kasko Hasar Ödemesinde Sürekli Oyalama Ve Mağduriyet
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 14:03