Murat sonuçtan çok memnun

AtlantisNet Atlantis Net İnternet Hız Sorunu
11 Ocak 2024 22:22
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

11 Ocak saat 18:00 civarında internet bağlantım kesildi. Modem ışıkları normal yanıyor fakat cihazımda 'bağlı, internet yok' uyarısı vardı. Modemi ikinci kez kapayıp açtıktan 15 dakika sonra internet bağlantım gerçekleşti. Ancak internet hız testi yaptığımda, Wi-Fi ile download hızım 2-3 Mbit, kablolu bağlantıda ise 9-10 Mbit olarak görünüyor. Upload hızım ise 80-98 Mbit arasında çıkıyor. Bu sırada VPN ile bağlantı sağladığımda, download ve upload hızlarım 80-90'lara ulaşıyor; ancak normal durumda internet hızım, söz konusu gün ve saatlerden beri yavaş. İnternet hız sorunumun çözülmesini talep ediyorum. Ek olarak, uygulamanız üzerinden yaptığım hız testinin ekran görüntüsünü de ekliyorum.

12 Ocak 2024 13:17

Sorunum devam ediyor ve benimle konuyla ilgili iletişime geçen olmadı.

12 Ocak 2024 14:29 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Murat Bey ; Tarafınızla iletişime geçilmiş olup sizlere daha iyi hizmet sunmak amacı ile "Bakım Çalışması" gerçekleştirildiğini gün içerisinde bitmesi planlandığını ve kullanamadığınız zaman diliminin tarafınıza iade edileceği biz tarafından aktarılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

12 Ocak 2024 14:39

R**** hanım benimle iletişime geçti ve sorunumun büyük ihtimalle bugün içinde çözüleceğini ve sorun yaşadığım günler için ücret iadesi yapılacağını aktardı. Kendisine iletişime geçtiği için teşekkür ediyorum. Sorun çözüldüğünde tekrar güncelleme yapacağım.

13 Ocak 2024 10:55

Sorun dün de çözülmedi maalesef. Genel bakımın bitmesine rağmen sorunum devam ettiği için problemin modem kaynaklı olabileceğini ilettiler. Bugün için modemi değiştirmeye teknik ekip geleceğini aktardılar. Henüz ekip gelmedi.

13 Ocak 2024 11:28

Merhaba, Murat Bey ; Tarafınızla iletişime geçilmiş olup bugün mesai saatleri içerisinde Modem değişikliği sağlanacaktır bilgisi aktarıldı aynı zamanda durumun aciliyeti Teknik birime iletildi Anlayışınız için teşekkür ederiz.

15 Ocak 2024 10:21

Teşekkür ederim.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 15:47
Burak sonuçtan çok memnun

28 Nisan 2024 02:55
"İlgilenen Rabia hanımda yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Sorunu çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Umarım hep böyle müşteriye değer gösteren bir firma olurlar. Teşekkürler tekrardan."
AtlantisNet Atlantis Net Gece 2 Den Sonra İnternet Yok

23 Mart 19:31