Atış Yapı Üslupsuz Temsilciyle İletişim Sorunu!

10 Kasım 2024 17:46

Atış Yapı Babylon satış ofisine eşimle birlikte bilgi almak amaçlı gittik. A*** D*** diye üslupsuz bir bayan görüşmenin ilk başından itibaren oflayıp puflayarak sorularımıza cevap vermekten imtina etti. Ses tonuna yansıttığı irite edici tavır bizi projeden soğuttu.

Atış Yapı gibi büyük firmaların daha özenli, prezantabl, saygılı kişilerle çalışması gerekir. Dikkat edilirse seviniriz.

profile profile profile

Aysenur
04 Nisan 2025 13:24
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 19:18

14 Eylül 2024 14:32

AKK Yapı Mağduriyeti

15 Ekim 2025 11:28
Tuğba sonuçtan çok memnun

Atış Yapı Dubleks Daire Yalıtım Sorunu

25 Eylül 2024 12:46
"Öncelikle teşekkür mesajı için geç kaldığım için özür dilerim. Elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışan güler yüzlü, karşısındakini anlamaya çalışan liyakatli bir çalışanınız olan Çağdaş beye ayrıca çok teşekkürler. 0543 199 00 74 numaralı telefonla görüştüğüm ve sorunumu bildirdiğim benim için çözüm üreten Çağdaş beyi yönlendiren çözüm odaklı çalışan ismini hatırlamadığım hanımefendiye de çok teşekkürler. Beni Atış yapıya olan güvenimden dolayı yanıltmadılar. Çağdaş bey ve ekibi çocuğumun odasının çatı katı yalıtım sorununu çözdüler. Gerekli tadilatı yaptılar. Kombiyle ilgili ısıtma sorunum devam etsede yalıtım sorunum çözüldü. Atış yapı ailesine ilgi ve alakalarından dolayı kendim ve ailem adına teşekkür ederim."