Tuğba sonuçtan çok memnun

Atış Yapı Dubleks Daire Yalıtım Sorunu

25 Eylül 2024 12:46
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle teşekkür mesajı için geç kaldığım için özür dilerim. Elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışan güler yüzlü, karşısındakini anlamaya çalışan liyakatli bir çalışanınız olan Çağdaş beye ayrıca çok teşekkürler. 0543 199 00 74 numaralı telefonla görüştüğüm ve sorunumu bildirdiğim benim için çözüm üreten Çağdaş beyi yönlendiren çözüm odaklı çalışan ismini hatırlamadığım hanımefendiye de çok teşekkürler. Beni Atış yapıya olan güvenimden dolayı yanıltmadılar. Çağdaş bey ve ekibi çocuğumun odasının çatı katı yalıtım sorununu çözdüler. Gerekli tadilatı yaptılar. Kombiyle ilgili ısıtma sorunum devam etsede yalıtım sorunum çözüldü. Atış yapı ailesine ilgi ve alakalarından dolayı kendim ve ailem adına teşekkür ederim.”

Atış yapı firmasının güvenirliliğine inanarak Atış yapıya ait Bursa Mudanya güzelyalı burgaz mahallesinde bulunan sitede 2022 yılında 3+1 dubleks daire satın aldım. Dairemin alt katında bulunan mutfak ve salonda ısınmayla ilgili herhangi bir sıkıntı yok ancak üst katta bulunan balkona açılan çocuk odası yazın abartmıyorum hamam, kışın buzhane görevi görüyor. Yani kalınacak gibi değil. Çocuğum gece soğuktan uyanıyor. Küçük ısıtıcı aldım o da havayı kuruttuğu için çocuk uyuyamıyor yine sorunu çözemedim. Bahse konu durumu ve diğer sorunları taşınmazı aldığım tarihte ilgililere bildirdim. Bana sorunun çözüleceğini söylediler ancak 2 yıl geçmesine rağmen çözüm bulunamadı. Konuyla ilgili özel bir firma yetkilisiyle görüştüm sitede 1+1 2+1 3+1 fark etmeksizin tüm dairelere takılan kombilerin aynı güçte olduğunu, kombinin üst kata yeterli basınç yapamadığından ısıtma yapamadığını bildirdi. Yazın aşırı ısınması kışın aşırı derecede soğuması Çocuk odası çatısında yeterli yalıtımın yapılmadığını düşündürüyor. Atış Yapı Firması tarafından tüm konut projelerimizde üretimden kaynaklı problemlere karşı satış sonrası destek sağladığı, Tüm faaliyetlerinde benimsediği müşteri odaklı yaklaşım sayesinde %100 müşteri memnuniyeti için çalışıldığı belirtilmiş. Konuyla ilgili yağışlar başlamadan gerekli araştırmanın yapılarak mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

Tuğba
Tuğba
19 Aralık 2024 21:25

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2025 19:02
Atış Yapı Bursa 360 Projesinde Satış Yetkisi Olmayan Daire Satışı Ve Mağduriyet
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 18:41

Kombi Sorunları Ve Sorumluluk Almayan İnşaat Firması

11 Nisan 2025 08:11
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Ona İnşaatın Ev Teslimi Sonrası Hizmet Vermemesi

19 Temmuz 2023 12:24