Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Ateş Döner Çeşme Şubesinde Kötü Muamele

20 Ağustos 2024 22:06

Çeşme merkezdeki ateş döner isimli dükkana ben dahil 3 adliye personeli bir şeyler yemek için gittik. Yemeklerimizi sipariş verdik ve ücretlerini ödedik. Fakat menüde belirtilen sipariş eksik geldi ve çay içtikten sonra kötü muameleye maruz kaldık. Biz arkadaşlarımla birlikte 4lü zurna ve 4lü klasik tarzında bir sipariş vermiştik. Bu menülerde Patates kızartması, içecek, dürüm ve tatlı olması gerekiyordu fakat bizim dürümlerimizin yanında tatlı gelmedi. Neyse insanlık halidir dedik yemeklerimizi yiyorduk. Yanımızda yemek yemeden oturan arkadaşımız çay içmek istedi, biz haliyle kola içtiğimiz için çay istemedik. Sonrasında ise yemeklerimiz bittikten sonra yemek yediğim arkadaşımla birlikte biz ikimiz de çay içmek istedik, sonrasında biz yemek yerken çayını bitiren arkadaşım de tekrar çay istedi. Yani biz, benimle birlikte yemek yiyen arkadaşımla birlikte toplam 2 çay içtik, bizi beklerken yemek yemeyen diğer arkadaşım da 2 çay içti. Masada toplam 4 çay içildi. Neyse biz çayları içtik tam kalktık ve Çeşme'deki bütün restoran ve kafelerde olduğu gibi çayların ücretsiz olduğunu düşündük. Sonrasında arkamızdan 'pardon, pardon, pardon, bakar mısınız, pardon' diye seslenen bayan sayesinde dükkana geri döndük ve bize ikinci içilen çayların ücretli olduğu söylendi ve toplam 6 çay içtiğimizi söyledi ve ilk 3 çay ikram olduğu için geri kalan 3 çay için toplam 45 TL ücret istedi. Ben de içerideki kasaya gittim ve durumu anlatmaya çalıştım. İçerideki beyefendiye geç anlamış olsa da anlatmayı başarabildim. Bu devlete hizmet eden memurlar olarak bu tür muamelelere maruz kalmak cidden çok üzücü ve kırıcı. 1 tane çayın ücretini istemek için Çarşı ortasında bağırmaları mı daha üzücü yoksa 6 çay içtiğimizi düşünüp 45 TL para istemeleri mi? Ya da en komiği 2. İçilen çayların ikram olmadığını en başında söylememeleri mi? Kısacası ben ve arkadaşlarım bir daha bu yere gitmeyeceğiz. Çevremde ve yakınımda, eş, dost, akraba, arkadaş kim varsa buraya gitmemeleri için kendilerini uyaracağım ve maruz kaldığımız bu muameleyi anlatacağım. Bizzat ben kendim de yıllarca esnaflık yapmış bir insanım ama hiç böylesine bir şey yaşamamıştım.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ateş Döner Çeşme Merkezdeki Ateş Dönerde Yaşadığımız Hayal Kırıklığı

18 Ağustos 2024 20:22
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
26 Aralık 2023 17:35
Tastyy Yanlış Sipariş, İlgisiz Servis!

Bereket Döner Maltepe Cevizli Şubesi

13 Temmuz 2024 18:28

20 Haziran 2024 16:34
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 10:11