Serhat sonuçtan çok memnun

Gözlük İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

04 Kasım 2024 16:07
Serhat'ın Teşekkür Mesajı
“Bugün hem para iadem hem de SGK desteği iadem gerçekleşti. Atasun müşteri hizmetlerinden benimle görüşme sağlayıp sorunumu çözen personellere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Atasun müşteri hizmetleri iade sürecini başlattıktan sonra bile halen daha telefonda arkadan “Normalde iade kabul etmiyoruz, müşteri hizmetlerini aradığı için iadeyi kabul ettik.” şeklinde söylenen ve müşteriyle adeta dalga geçen şube personelini ise Atasun firmasının ve bu yazıyı görenlerin takdirine bırakıyorum”

30 Ekim 2024 Çarşamba günü Atasun Optik Kırklareli Merkez mağazasından bir adet çerçeve ve reçetem doğrultusunda iki adet cam siparişi verdim. 1 Kasım 2024 Cuma günü siparişimi mağazadan teslim aldım. Ancak gözlüğü kullanmaya başlayınca yüzümden kaydığını ve kullanışlı olmadığını fark ettim. Mağazanın her yerinde 7 gün içinde iade hakkı olduğu yazmasına rağmen iade için mağazaya gittiğimde sadece çerçeveyi iade alabileceklerini camları ise iade alamayacaklarını söylediler. Ancak mağazanın hiçbir yerinde iade hakkının sadece çerçeve için kullanılabileceği yazmıyor. Buna rağmen çalışanlar çerçeve ve camların iadesi isteğimizi kabul etmedi. Kullanamayacağım bir gözlüğe 2.500,00 TL'ye yakın para verdim. Şikayetimin ivedilikle incelenmesini, tarafıma dönüş yapılmasını, çerçeve ve camların iadesini istiyorum.

04 Kasım 2024 17:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

04 Kasım 2024 19:35

Atasun Optik müşteri hizmetleri, Kırklareli Merkez şubesi ile iletişime geçti ve paranın kartıma iadesi için gerekli işlemleri başlattılar. Şu an paranın iadesini ve SGK desteğinin iadesini bekliyorum.

05 Kasım 2024 13:03

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

06 Kasım 2024 20:53

Bugün hem para iadem hem de SGK desteği iadem gerçekleşti. Atasun müşteri hizmetlerinden benimle görüşme sağlayıp sorunumu çözen personellere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Atasun müşteri hizmetleri iade sürecini başlattıktan sonra bile halen daha telefonda arkadan “Normalde iade kabul etmiyoruz, müşteri hizmetlerini aradığı için iadeyi kabul ettik.” şeklinde söylenen ve müşteriyle adeta dalga geçen şube personelini ise Atasun firmasının ve bu yazıyı görenlerin takdirine bırakıyorum.

06 Kasım 2024 20:58

03 Aralık 2024 19:26
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 15:07

21 Ağustos 2024 14:58