Ali sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresindeki Tutarsızlık Ve Müşteri Yanıltılması

Garanti Süresindeki Tutarsızlık Ve Müşteri Yanıltılması
11 Ekim 2024 18:40

Atasun Denizli Teras Park mağazasından aldığımız numaralı gözlük için ekstra 2 yıl garanti yaptırdık. Camının kırılmış olması nedeniyle bugün Kütahya Atasun sera park AVM'ye müracaat ettik.
Verilen cevap camların garantisi 1 yıl çerçeve garantisi 2 yıl dediler. Satarken böyle bir şey söylenmedi.
Biz ekstra 2 yıl garanti için ücret ödedik.
Bugün ise kabul etmiyorlar.
Alınış tarihinin Ağustos 2023 olduğunu 1 yıl dolduğunu söyleyerek sorunumuzu çözmediler.
Genel merkezini aradık onlarda aynı şekilde cevap verdiler.
Kısacası ürünü alırken 2 yıl olarak satılan garanti sorun çıkınca 1 yıla düştü.
Bir de bize 2 yıl dolmadan gelin camları yıpranmış olur. Yenisi ile değiştiririz demişlerdi.
Her şey ürünü satana kadarmış.

11 Ekim 2024 18:58 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ali
12 Ekim 2024 11:13

Merhaba sayin yetkili Şikayet konusu garanti süresi ile ilgili olarak müşteri hizmetleri ile yaptığımız telefon görüşmesinde temsilciniz Baha bey, yanlış bilgilendirilmiş diye bir cevap vererek konuyu kapattı. Netice de benim muhatabım firmadır. Orada çalışan kişi bugün var, yarın yok. Onun verdiği yanlış bilginin mağduru ben olmamalıyım. Konuyu bu açıdan da değerlendirmenizi rica ederim. Saygılarımla.

14 Ekim 2024 15:25

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ali
14 Ekim 2024 15:40

Sayin yetkili Sağladığınız dönüşte olumlu bir gelişme olmadı. Arayan temsilcinize de söylediğim üzere önemli olan Atasun' un sattığı ürünün arkasında durmasıdır. Satarken 2 yıl olarak verilen garanti'nin sorun çıkınca 1 yıl olarak geçerli yanlış bilgilendirme yapılmış denmesi bana göre kurumsal bir firmaya yakışan olumlu bir davranış değildir. Saygılarımla...

Atasun Garanti Kapsamındaki Ürünü Kullanıcı Hatası Diye Geri Çeviriyor

Selahattin
28 Haziran 2024 18:17
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 13:32

26 Ağustos 2024 20:38

16 Ocak 16:03
Faysal sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 13:31
Atasun Optik Garantili Ama Mağdur Olduk