Aysima sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'te Hasarlı Ürün Ve Uzun İnceleme Süresi

Atasun Optik'te Hasarlı Ürün Ve Uzun İnceleme Süresi
14 Ağustos 2024 21:03

Atasun Optik'ten almış olduğum Rayban gözlük hasarlıydı. Aldıktan 4 gün sonra fark ettim, fark ettikten iki gün sonra aldığım şubeye götürdüm. İnceleme süresi 25 iş günü? Nasıl olabilir bu? Hem hasarlı ürün satıyorsunuz, o kadar para veriyoruz hem de inceleme süresi neredeyse bir ay. Atasun Optik'ten aldığıma çok pişman oldum. Çalışanların ilgisizliği ayrı konu zaten. Yaz bitiyor, ben gözlüğümü kullanamıyorum. Gerçekten çok kötü, paramızla rezil olduk. Bu konuyla ilgilenirse çok mutlu olurum. Ayrıca değişim ve iadenin aldıktan 48 saat içinde yapıldığı bize söylenmedi. Bu gözlüğün sapları yamuk diyorum, çalışan bir şekilde yamulmasının çok normal olduğunu söylüyor. Alalı bir hafta olmamış, 5 bine yakın bir para vermişiz, nesi normal?

15 Ağustos 2024 08:45 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

15 Ağustos 2024 12:40

Tamamdır bekliyorum

15 Ağustos 2024 14:17

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

15 Ağustos 2024 21:00

Bugün tekrar şubeye gittim fakat asla ilgilenilmedi çalışanlara inceleme takip numarasını nasıl kullanabilirim dediğimde siz değil biz kullanıyoruz onu dediler ama dun alırken bana bu koddan takip edebilirsiniz denmişti ve hala 20-25 gün içinde dönüş yapılacaktır deniliyor hem alıyoruz hem de bir ay bekliyoruz nasıl is bu Atasun optiği tercih ettiğime bin pişman oldum

20 Ağustos 2024 11:42

Atasun Optik hasarlı ürün uzun inceleme suresi Atasun Optik hakkında gecen günlerde şikayette bulunmuştum ve hala da aynı sorunu yaşıyorum asla çözülemedi arıyorlar evet ama bir çözüm yok biz müşteri temsilcisini aramak istediğimizde bize dakikalarca müzik dinletiyorlar yaz bitti gözlüğe ihtiyacımız kalmadı daha kullanamadık ayrıca bu garanti neyi kapsıyor alırken 2 yıl garantisi olduğunu söylüyorsunuz gözlük yamuksa kapsamıyor çizikse kapsamıyor kırılsa kapsamıyor boyası atsa kapsamıyor yamuksa kapsamıyor Allah aşkına bu garanti neyi kapsıyor? Aldığıma bin pişman oldum keşke almasaydım akli olan Atasun Optik'ten hiçbir şey almaz bizim düştüğümüz duruma düşmeyin

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 13:18

Atasun Optik Satın Alınan Gözlük Kayboldu Mağaza ve Temsilciler İlgisiz Kaldı

11 Temmuz 2025 18:49
atasun-optik-satin-alinan-gozluk-kayboldu-magaza-ve-temsilciler-ilgisiz-kaldi-2.pdf

04 Ağustos 2023 13:43