Ayşenur sonuçtan çok memnun

Atasun Optik Ücret Çekildi, Sipariş Görünmüyor

Atasun Optik Ücret Çekildi, Sipariş Görünmüyor
09 Eylül 2024 22:00
Ayşenur'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Atasun Optik'ten dün gece gözlük sipariş ettim, ücret kartımdan alındığı halde sipariş görünmüyor. WhatsApp'tan iletişime bir saat arayla iki arkadaşla görüştüm, normal olduğunu, siparişin 24 saat içinde yansıyacağını söylediler. Üzerinden yaklaşık 12 saat geçecek, hâlâ görünmüyor sipariş. Daha önce de internetten çok siparişim oldu fakat böyle bir şeye hiç rastlamadım. Çok saçma geldi, çözülmesini istiyorum. 24 saati neden bekleyeceğiz anlamış değilim.

10 Eylül 2024 09:39 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ayşenur
10 Eylül 2024 11:40

Merhaba Atasun yetkilisi, ürünüm siparişte görünüyor şu an, teşekkür ederim

11 Eylül 2024 13:22

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

11 Eylül 2024 15:00

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ayşenur
11 Eylül 2024 15:15

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

Atasun Optik Online Verdiğim Sipariş Gözükmüyor

17 Ağustos 2024 15:01
Muhammet sonucu yetersiz buldu

03 Aralık 2024 09:22
Atasun Optik'te Sipariş Görünmeme Sorunu Ve Yetersiz Destek
Asya sonuçtan hiç memnun değil

Online Satın Alınan Gözlüğün Siparişinin Sistemde Görünmemesi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

15 Ağustos 15:49

11 Temmuz 2023 12:16