Ela sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik İade Fat. Kestiği Ürünün Para İadesini 1 Aydır Yapmıyor

03 Eylül 2024 20:05

Bodrum Atasun Optik'ten kısa süre önce aldığım dolce gabbana güneş gözlüğü yüzümden düştüğü için ayarlamalarını yapmaları için midtown Atasun optiğe gittim. O gün personel izinli olduğu için gözlüğü yapamayacaklarını ve başka bir gün gidip teslim almamı istediler. Birkaç gün sonra gözlüğü almaya gittiğimde iki göz arasında olan metalin kopmak üzere olduğunu gördüm. Gözlüğü kırdıklarını ve bu şekilde teslim almayacağımı söyledim. Ürünü incelemeye yollayacaklarını söylediler. Bir zaman sonra Atasun Optik'ten bir mesaj aldım. İnceleme sonucunun ret olduğu bilgisi vardı. Arkasından mağazaya gidip personelin kırdığı gözlük neden ret aldı incelemeye ne diye yolladınız dedim. Gözlüğü ben kırık götürmüşüm gibi incelemeye yollamış mağaza müdürü. Gözlüğü bana vermek için çıkardıklarında ortasının dahada kırıldığını kopmak üzere olduğunu gördüm. Bu gözlüğü teslim almayacağımı yasal yollara başvuracağımı merkez ile durumu doğru şekilde görüşmelerini ve beni de bilgilendirmelerini istedim ve mağazadan gözlüğü almadan çıktım. Günler geçti mağazadan bir geri dönüş olmayınca müşteri hizmetlerini arayıp kamera kayıtlarında gözlüğü yüzüme takıp yüzümden düştüğünü gösterdiğimin göründüğünü hasarsız bir ürün teslim ettiğimin bariz kanıtları olduğunu söyledim. Daha sonra müşteri hizmetleri beni arayıp iade talebimin onaylandığını söyledi. 6 Ağustos tarihinde mağazaya gidip gözlüğün iade işlemini gerçekleştirdim. Para iadesi için banka hesap numaramı aldılar. Bundan sonrasında sürekli müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen para iadesini gerçekleştirmiyorlar. Önce 14 iş günü dediler. 14 iş günü bitiminden sonra arayıp para iadeniz yapılacak bir karışıklık olmuş 3 iş günü içerisinde işleminiz gerçekleşmiş olacak dediler. 3 iş günü bitti yine para iadem yapılmadı ve 3 Eylül günü tekrar arandım ve 14 iş günü içerisinde para iadeniz yapılacak biraz daha bekleyin dendi. Müşteri temsilcileri bu 1 aylık süreçte sürekli muhasebe departmanına bilgi maili attıklarını söylemelerine rağmen en son saçma sapan şeyler söyleyip aslında durum hakkında bir şey yapamadıkları gibi bir türlü bilgi sahibide olamadıklarını ima ettiler. Para iademi kolayca yapmayıp sırf beni uğraştırmak için aylarca süründürmeye çalışan Atasun optiği kınıyorum ve bu olayın çevremdeki bir çok müşterilerine de mal olacağının farkına varmalarını istiyorum.

04 Eylül 2024 09:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

05 Eylül 2024 11:40

Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçe yazmış bulunmaktayım. Şimdi CİMER'e de yazacağım. Şikayetvar bu tarz şikayetlerle dolu ve incelenmenizi talep edeceğim. Bazı insanlar yoğunluktan belki tüketici heyetine başvurmuyor ve böyle bir sürü haksız kazanç sağlamış oluyorsunuz. Lütfen kimse üşenmesin ve Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e firmanın durumunu yazsın ki daha fazla mağduriyet yapamasınlar.

08 Eylül 2024 15:43

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

08 Eylül 2024 15:51

Arandım ve konu ilgili departmanlar tarafından inceleniyor dendi. Yani 1 ayı geçmiş hala çözülmemiş ve inceliyoruz diye aranıyorum. 1 aydır zaten inceliyorsunuz paramı vermiyorsunuz

22 Eylül 2024 20:31

Çok uzun uğraşlar sonucu 6 ağustosta mağazadan iade faturası kesilen ürünün para iadesini 21 eylülde alabildim. Bundan sonra Atasun Optik'ten alışveriş asla yapmam ve çevreme de asla tavsiye edemem. Benim mağduriyetimi yaşayanlar pes etmesin ve her yerden haklarını arasınlar sonunda pes edip paranızı geri veriyorlar. Bu durum onlara bir sürü müşteri kaybetmeye mal oluyor farkında değiller.

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 20:58
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlük Güneşte Bozuldu, Garanti Desteği Yok

26 Mayıs 10:36