Ahmet sonuçtan memnun değil

Atasun Optik Çift Odaklı Gözlük Pişmanlık

28 Eylül 2024 11:43

Atasun Optik Ankara Vega Subayevleri AVM şubesinden 04.9.2024 tarihinde çok odaklı gözlük siparişi verdim. 14. 9.2024 tarihinde sözde gözlük siparişim tamamlandı diyerek teslimat tapıldı fakat teslim alırken gözlük numaralarında bir sıkıntı olduğunu teslimat yapan görevliye söyledim. Bana numaramın değiştiğini bir alışma süreci olacağını söyleyerek gözlüğü teslim ettiler. Yıllarca çift odaklı gözük kullanan biri olarak gözlük numaralarında bir sıkıntı olduğunu ve görme konforumu kaybettiğimi ve sağlam gözümle bile görmediğimi beşlerin dağıldığının farkında olarak 15. 09. 2924 tarihinde aynı şubeye durumu anlatmak için tekrar gittim. Durumu anlattım öncesinde hatalı gözlük camı üretimi olduğunu kabul etmek istediler. Beni alışma süreci, yeni numara v. B bahaneler ile tekrardan başlarından göndermek istediler. Sonunda kendi sipariş belgesine ve doktorumun verdiği reçeteyi kontrol ederek bir hata yaptıklarının farkına vararak gözlük camlarını inceletmek ve değişim sağlamak için aynı gün teslim aldılar. Arada telefonuma 3 defa gözlüğümün üretim süreci devam ediyor diye mesaj geldi. Bugün 28.09. 2024 hala gözlüğümü teslim alamadım. 1 Aya yakın süredir mağdur durumdayım. Yaptırdım. Herkese uyarım, numaralı gözlük yaptırmayın bu firmaya. Yaptırmış olduğum uzak-yakın gözlük tamamen bulanık Burası optik mağazası değil, market gibi elbise mağazası gibi bir şey alıp çıkmanız lazım. Herhangi bir sorunla, bir şikayetle dönmemeniz lazım.

29 Eylül 2024 09:04 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Eylül 2024 14:33

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili memnuniyet hattımız üzerinden bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Eylül 2024 15:25

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım tekrardan sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Eylül 2024 15:39

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve işlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Eylül 2024 16:28

Müsait olmadığın için açamadım tekrardan atabilirsiniz

29 Eylül 2024 16:29

Açamadım

29 Eylül 2024 16:29

Tekrar arayabilirsiniz

Murat sonuçtan memnun

08 Temmuz 2024 02:54
"Defalarca mail atmama rağmen bir kez olsun geri dönüş yapmayan ilgili firma, Şikayetvar'a yaptığım şikayet sonucu ertesi gün tarafımıza ulaşarak bahsi geçen ürünleri gönderdi. Teşekkürler Şikayetvar."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 22:25
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 07:19
Musa sonuçtan çok memnun