Vahap sonuçtan memnun

Atasay, Edremit Novada Şubesi

28 Haziran 2024 01:13
Vahap'ın Teşekkür Mesajı
“Arayan hanımefendi defalarca kez özür diledi. Şahsen markayı ve çalışanlar değil o hanımefendinin tutumu sebebiyle, teşekkür ediyorum.”

Atasay firmasından tektaş aldım. Maalesef kutusu açılırken kırıldı. Benim hatamdan kaynaklanan bir şeydi. Tekrar kutu almak istedim. Aldığım yere gittim. Balıkesir Edremit Novada şubesine.

Durumu anlattım. Müşterileri olduğumu ve gerekirse ücretini dahi ödeyebileceğimi belirttim. Bir eleman beni baştan aşağı süzüp ''Kardeş, sen 200 TL versen yeter.'' dedi. Çirkin tavırlar, üslupsuz konuşmalar v. S. Yakıştıramadım. Bir daha alışveriş yapmayacağım.

28 Haziran 2024 08:31 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

28 Haziran 2024 17:23

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Vahap
Vahap
29 Haziran 2024 21:19

Atasay- Ayıplı Mal Mağduriyeti

03 Kasım 2023 16:24

10 Ocak 2024 21:21
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Atasay Tek Taş Yüzük Pırlanta Düşmesi

08 Eylül 2023 16:33