Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Asus Laptoplar Sorunlu, Servis Baştan Savıyor

Asus Laptoplar Sorunlu, Servis Baştan Savıyor
19 Temmuz 2023 22:00

Asus VivoBook s15 oled almak başa bela almaktan farkı yok. Adana Vatan Bilgisayar Turgut Özal şubesinden 24 Nisan 2023 tarihinde Asus VivoBook s15 oled m3502qa ma012w AMD ryzen 7 5800h 16 GB 1 TB SSD Windows 11 laptop aldım. 20 Haziran 2023 günü gece 02 sularında bir anda bilgisayar kendi kendine kapanıp açılma pozisyonunda direkt Bios menüye girdi 1 TB SSD hard disc görünmez oldu.

Her kapatıp açtığımda Bios menü geldi. Vatan Bilgisayar aracılığı ile Asus teknik sevisine 3 Temmuz'da gönderildi. Bugün 19 Temmuz 2023 saat 10 sularında aradım 20 iş günü 28 temmuzda doluyormuş ancak o günden sonra mahkemeye verebilirmişim.

Asus müşteri temsilcisi 1 TB SSD siparişi verdik. 0nun gelmesini bekliyoruz dedi. Hangi galaksiden gelecek dedim cevap vermedi. En önemli mesele de benim bilgi ve belgelerimin geri getirilmesinin imkanı yokmuş. O bozuk sdd min tarafıma iade edilmesini istiyorum. Bunun için mahkemeye vermek mecburiyetim var. Netice itibariyle ben iş ve ofis için almıştım. Yaklaşık 2 aylık bilgilerim var içerisinde.

Furkan

Merhaba, bende Asus rog strix g614ju model laptop aldım, bilgisayar açıkken oyun oynarken veya video izlerken bir zaman sonra takılı kalıyor ve yeniden başlatıp, Bios menüye girmekte sizde de mi bu durum olmuştu?

Furkan

Bende arada oluyor hocam SSD den olsa her açtığımda Bios menü çıkmaz mı? Ayrıca SSD değişince sorunu tekrar yaşadınız mı?

Şaban
Şaban

Evet SSD hard disk yok oldu. Servise verdim harddis değişti 30 gün sonra teslim ettiler. Ben memnun değilim.

06 Aralık 2024 03:57
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Asus VivoBook S 15: İade Hakkım Engellendi!

06 Aralık 2024 15:24
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 16:47
Asus Bilgisayarımın Onarımı Ve Eşdeğer Ürün Talebi