Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 11:16

22 Şubat'ta Vatan Bilgisayar'dan akşam saatlerinde aldığım bilgisayarı ertesi sabah servise gönderdim. Asus Duo 2024 çift ekranlı bilgisayarda, her iki ekranda da videolarda görülen bir ışık dalgalanması mevcut. Bu dalgalanma birkaç saniyede bir gerçekleşiyor ve fare hareketiyle artıyor.

Işık yüzde kırkın altında olduğunda ve siyah ekranda daha çok belli oluyor, bu da dikkatimi dağıtıyor. Asus servise, Vatan Bilgisayar aracılığıyla gönderdiğim için Asus müşteri hizmetleri KVKK gerekçe göstererek herhangi bir kayıt almıyor. Vatan Bilgisayar müşteri hizmetleri ise beni mağazaya yönlendiriyor.

Herkes sorumluluğu başkasına atıyor ve bu görüntü sorununu servise iletme konusunda başarısız oldum. Asus ilgisiz, Vatan Bilgisayar ilgisiz. Daha önce Monster marka bir bilgisayar almıştım, sadece istediğim programı çalıştırmadığı için iade ettim. Hatta birkaç kez arayıp 'Nasıl daha iyi olabiliriz? ' diye detaylı görüş alışverişinde bulundular. Orada gerçek bir hizmet anlayışı vardı.

Yanlış yerlerden ürün aldığımı anladım. Asus ve Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapmadan önce müşteri hizmetlerini arayın, nasıl kaba ve itici konuştuklarını duyun. Sonra karar verin. Ücret iadesi talep ediyorum ve bunun en kısa sürede gerçekleşmesini umuyorum.

04 Mart 2024 12:15

6 gün oldu kimse iletişime geçmedi.

11 Mart 2024 19:40
Asus Bilgisayar Zenbook Duo 2024

11.04.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar Bornova şubesine ulasan cihazı gördüğümde şok yaşadım, bir gün bile kullanmadan servise gönderdiğim cihazın içinden geçmişsiniz, ivedilikle değişimini talep ediyorum. Klavye çizik ve kozmetik olarak çok pis, ekranda da lekeler ile ve düzgün paketlenmeden gönderilmiştir.

22 Mart 2024 19:49

Hiçbir işlem yapılmadı kimse de aramadı.

05 Nisan 2024 10:53

05.04.2024 güncelleme Sorunu kimse sahiplenmedi, Asus SMS servisten elden teslim alan Vatan Bilgisayar İstanbul elemanının eksiksiz sorunsuz teslim formu imzaladığı için ve İzmir'e 10gun de geldi neden 10gun sonra dönüş yapıldığını, ki kargo belgeleri ile sabittir bahane ederek ilgilenmediler, Eski bir tablet gibi kullanıyorum Çünkü performansı çok kotu Edge de favori listesini acarken bile donuyor açamıyor, performansını çok kırmışlar bilginize, kısaca elimizde patladı.

Tarık
Tarık

Hüseyin bey belki yardımın olur Yaşadığınız şey sorun değil. Oled ekranın korunması için kullanılan bir özellik. Çok dikkatinizi dağıtıyorsa internette araştırın Asus screen care gibi bir özellik var onu kapatın bir nebze azalır. Bir de Asus oled ekran modellerinde yıllardır parlaklık için pwm özelliğini kullanır o da bahsettiğiniz %40 parlaklık altındaki soruna yol açar. Bunun bir çözümü yok ve maalesef hatalı bir üretim de değil. Mümkünse yüksek parlaklıkları deneyin. Yine de screen care kapatmanız bayağı yarar sağlar

Hüseyin

Merhaba onunla ilgi bir sorun değil, ekranda dalgalanma ve titreme var gece çok rahatsız ediyor, mesela alt ekranda fareyi hareket ettirince üst ekranda garip dalgalanmalar oluyor, dediğiniz ayarları da baktım daha önceleri çok kafa yordum düzelme olmadı maalesef

Mesut
Mesut

Sorununuz giderildi mi?

Hüseyin

Giderilmedi maalesef, arayan bile olmadı.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 11:35
İrem sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 23:10

Asus Servisinde Mağduriyet: Tamirat Yerine Sorunlar Ve Ekstra Ücretler