Asus Bilgisayar Prime B450MMK Iı Ana Kart Sorunu

13 Ekim 2023 13:54

22 Eylül 2023 tarihinde arızalı olan ve garanti süresi hala devam etmekte olan Asus Prime B450M-ıı marka anakartımızı onarılması için Servis Point firmasına gönderim sağladık ve bize gelen yazılı açıklamada ilk yazılı açıklama:

25 Eylül 2023 tarihinde Değerli Asus Kullanıcısı,

M2M0KC026347B87 seri numaralı Prime B450M-K ıı ürününüz yetkili teknik servisimize ulaşmıştır ve TRBKR90829 Hizmet Numarası ile onarıma başlanmıştır.
2. Gelen yazışmadaki mesaj içeriği: Ürününüzün arıza tespit işlemi boyunca gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Ürününüzü rma numarası: TRBKR90829 / Seri numarası: M2M0KC026347B87 ile teslim aldık. Uzman teknisyenlerimiz tarafından yapılan kontroller sonucunda ürününüzde kullanım kaynaklı hasar tespit edilmiş olup garanti kapsamı dışında değerlendirilmektedir; dolayısıyla onarım ücreti uygulanacaktır.

Anakartın kontrolleri sırasında RAM slotunda hasar tespit edilmiştir. Fiziksel hasarlar garanti kapsamına girmediği için ürün garanti dışına çıkarılmıştır. Müşterinin istediği takdirde ücretli onarım denenebilir. Anakartın parça ücreti 150 TL, işçilik ücreti 450 TL olarak belirlenmiştir. 150 TL'lik bir parça için tam 3 katı 450 TL tamir ücreti istendi. Servis ile irtibata geçerek sorunun bizden olmadığını ve kaynaklanmadığını söylememize rağmen işin ucu bize dayandı. Bundan sonra iş yerime Asus markalı hiçbir malzeme giremez. Gerekli yerlere müracaatım devam edecektir. Son olarak 13 Ekim 2023 tarihinde UPS Türkiye ile ürünü bana iade ettiler ve kargo parasını da bize ödettiler.

Doğuhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 13:12
Asus Türkiye Ve Teknik Servis Ekibi ServisPoint'İN Gerçek Yüzü
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 22:38
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 18:28
Asus Bilgisayar Rog Strix B650e-f Gaming Socket Sorunu
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 19:14
Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 13:38

Asus Bilgisayar Kategorileri