Efe sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Asus Rog Flow Z13 Cihaz Değişimi

16 Ağustos 2024 18:16

Geçen sene Vatan Bilgisayar'dan aldığım Asus Rog Flow Z13 cihazım 1 sene içinde aynı sorundan dolayı servise gitti. Cihaz klavyesi ayrılıp tablet oluyor. Fakat cihaza aşırı ısındığı için Cihazla klavye birleşme yerleri oksitlendi. İlk seferinde garanti olmasına rağmen kullanıcı kaynaklı hata olduğunu söyleyip ücretli olarak değiştirdiler. Çünkü klavye çalışmıyordu temassızlıktan. 2-3 ay sonra aynı şey tekrar oldu servise gönderildi ve tamir değil değişim veya iade istediğimi ilettim. Fakat yine kullanıcı kaynaklı sorun olduğunu klavye değişeceğini söyleyip para istediler. Kabul etmedim. Çünkü kullanıcı kaynaklı değil cihaz kaynaklı bir hata bu. Tamir istemediğimi ilettim ama şimdi de tamir görmeyen cihaz 10 gündür serviste çıkış bekliyor. Cihaz çıktıktan sonra 3 ile 7 gün içerisinde gelir diyorlar. Cihazın iadesini veya yenisiyle değişimini talep ediyorum.

19 Ağustos 2024 12:40

Hala beklemede

21 Ağustos 2024 13:51

Cihaz hala serviste bekliyor. Devamlı mesaj gönderiyorlar cihazının işlemleri devam ediyor diye

26 Ağustos 2024 09:58

Cihaz geldi işlem yapılmamasına rağmen format atılmış ve şu an bitlocker şifrem olmadığı için bilgisayarım açılmıyor. Bilerek yapılsa bu kadar olur.

27 Kasım 2024 14:26
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Garanti Kapsamındaki Bozulan Ürüne Para İstemesi

11 Şubat 2024 17:44
Asus Bilgisayar Garanti Kapsamındaki Bozulan Ürüne Para İstemesi
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Asus Rog Zephyrus G15 Bilgisayarım Garanti Sürecinde Mağduriyet Ve Çözülmeyen Sorunlar Yaşattı

31 Temmuz 2025 07:11
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Asus Rog Strix G513 Fan Sürtmesi Ve Titreme.

20 Mayıs 2024 16:24

26 Ağustos 2023 15:38