22 Nisan 2024 02:30

Otobüs biniş saati: 22:30
Biniş yeri: Nevşehir otogarı
İnmemiz gereken şehir: Gaziantep
Plaka: 63 ACP 357

Bu tarihte satın aldığımız ve yolculuk yapacağımız 63 ACP 357 plakalı aracın muavini, biniş esnasında bize olumsuz bir tutumla karşıladı. Başka birine olan gerginliğini valizlerimize yansıtarak, valizin çekme koluna vurup bagaja attı. Nevşehir-Niğde yolu üzerinde şehir içinde üç ayrı kırmızı ışıktan hızla geçerek yolcuların güvenliğini tehlikeye attı. Pozantı Dinlenme Tesisleri'nde otobüs içindeki çöplerini dışarıya attılar. Gaziantep'e az bir mesafe kala, farklı bir otobüs şoförünü arayarak Gaziantep'te inen yolcuları diğer otobüse aktarmak istediler. Otoban üzerinde durarak bagajlarımızı özensizce diğer otobüse verdiler. Gaziantep'te inen yolcuları diğer otobüse aktardılar. Gaziantep'e girmeyeceklerini söylediklerini duyduktan sonra, sebebini sorduğumda bize Gaziantep'e girmeyeceklerini ifade ettiler. Eşimle beraber aldığımız yan yana iki kişilik koltuk yerine, bizi tek tek başkalarının yanına oturttular. Otobüs şoföründen ve muavinden şikayetçiyim. Hakkımı sonuna kadar arayacağımı belirtmek isterim. Astor'u değerli bir firma olarak duymuştuk ve tercih ettik ancak bu yaşananlar kabul edilemez. Aktarmanın sebebi kesinlikle otobüsle alakalı değildi çünkü otobüs hareket edip Urfa'ya doğru yoluna devam etti. Bizi alan otobüsle Gaziantep'e giriş yaptık. Tüketici Hakları'na ve mahkemelere başvuracağımı bildirmek isterim. Teşekkür ederim.

03 Haziran 2024 00:43
Celal sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 16:23

Abdullah
06 Nisan 2025 21:13
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 06:57

17 Şubat 2025 12:42
Yolculukta Yaşanan İhmal: Yanlış Şehirde Uyandım!