AŞTİ Ücretsiz Servis Şikayeti

Merve
19 Haziran 2024 18:08

Bugün (19.06.2024 Çarşamba)13.30 da AŞTİ'nin ücretsiz servislerini Kızılay'a gitmek için kullanacaktım. Tek bir servis çalışıyordu. Şoföre Kızılay'a gidiyor mu dediğimde 1 saat sonra (14.30) da kalkacak git metroya bin diyerek beklememe dahi izin vermedi. Gelen bütün yolcuları bu bahaneyle metroya ya da dolmuş durağına gönderdi. Benim vaktim var beklerim, metroya binmek istemiyorum dediğimde ise azarlayarak ben Kızılay'a servisi iptal ettim. Kızılay ve sıhhiyeye servis kaldırmayacağız dedi. Üslubu sert bir şekilde benimle konuştu. Zorla üst yola çıktım ve dolmuş beklemek zorunda kaldım. Bu şoförlerin görevi yolcuları gitmek istedikleri yere götürmek ama adam sırf uğraşmamak için bu şekilde bir tavır takınmış. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

19 Haziran 2024 18:34

Bugün (19.06.2024 Çarşamba)13.30 da AŞTİ'nin ücretsiz servislerini Kızılay'a gitmek için kullanacaktım. Tek bir servis çalışıyordu. Şoföre Kızılay'a gidiyor mu dediğimde 1 saat sonra (14.30) da kalkacak git metroya bin diyerek beklememe dahi izin vermedi. Gelen bütün yolcuları bu bahaneyle metroya ya da dolmuş durağına gönderdi. Benim vaktim var beklerim, metroya binmek istemiyorum dediğimde ise azarlayarak ben Kızılay'a servisi iptal ettim. Kızılay ve sıhhiyeye servis kaldırmayacağız dedi. Üslubu sert bir şekilde benimle konuştu. Zorla üst yola çıktım ve dolmuş beklemek zorunda kaldım. Bu şoförlerin görevi yolcuları gitmek istedikleri yere götürmek ama adam sırf uğraşmamak için bu şekilde bir tavır takınmış. Servis imkanından yararlanamıyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

profile profile profile

Dursun
25 Eylül 2023 23:27

Metro Firması Şehir İçi Servisinde Saygısız Davranış

Filiz
06 Nisan 2025 18:11
Metro Firması Şehir İçi Servisinde Saygısız Davranış
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
04 Eylül 2023 10:43