Erhan sonuçtan çok memnun

17 Haziran 2023 11:49
Erhan'ın Teşekkür Mesajı
“Yenisi ile değiştirildi Teşekkürler”

Artema FLO s lavabo bataryası aldığım gün takılmadan bozuk olduğunu değişim yapılmasını istedim. Aldığım firma beni servise yönlendirdi. Servis sıfır aldığım bataryanın joisiğini değiştirdi sorun hala devam etmekte Şikayetvar'a yazdım. Müşteri hizmetleri değişim yapılacak dedi ne değiştiren oldu ne gelen giden, onu da geçtim müşteri hizmetleri ne aradı ne sordu sorununuz çözüldü mü diye. Şimdi de Artema split Dual flow eviye bataryası Mutfak bataryasının açma kapama kulpu sallanıyor. 10 yıl aç kapa aç kapa herkese hayırlı işler herkese helalinden kazançlar lakin Allah var kaliteye güvenip onca para verip aldım hakkımı helal etmiyorum. Müşteri hizmetleri ne zaman arayacak işimizi ne zaman çözecek diye bekledim durdum. Ey Artema biz öyle kolay paralar kazanamıyoruz. Beklemeye devam ediyoruz.

17 Haziran 2023 12:00 (Şikayetten 10 dakika sonra)
23 Haziran 2023 15:58

Artema FLO s lavabo bataryasına değişim yapılacak dediniz bir yıl oldu. Şu an bir hafta olacak servis aradı Antalya'dan ne zaman gelecek bizimle ilgilenecek Manavgat'tayız biz daha bekliyoruz. Bu arada kartuşu değiştirdik daha önce diyorum sorun çözülmedi tekrar aynı sıkıntıyı yaşadık diyorum servisiniz bakacağız dedi Müşteri hizmetleri değişim yapılacak dedi diyorum bizde öyle bilgi gözükmüyor diyor öyle kaldı neyine bakacağız değişim istedim kartuşu vs hikaye ne zaman yardımcı olacaksınız?

26 Temmuz 2023 18:05

Yenisi ile değiştirildi Teşekkürler

Ahmet
24 Temmuz 2023 10:18
Eda sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2024 15:52
"2 ay bekletmelerine karşılık tarafımıza yeni batarya gönderdiler teşekkürler. Keşke bu kadar bekleme süreci olmasaydı."
Artema Bu Nasıl Hizmet!
Veli sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 22:15
Artema Batarya Kalitesizliği Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Artema Suistimal Edildim!

Engin