Armut Uygulamasından Şikayetçiyim Ve Ücret İadesi İstiyorum!

25 Nisan 2024 16:464.804

2 Mayıs 2024 16:12

Şimdi de olmayan müşteri adına ilan veriyorlar. Müşteri için az önce 100 küsur lira teklifte bulundum. Ama bana verilen numara kullanılmaktadır diye mesaj geliyor. Dolandırıcılıkta Armut uygulaması yeni bir boyut açtı. Paramı gasp eden bu uygulamadan tekrar şikayetçiyim.

25 Nisan 2024 11:51

Armut uygulamasından çok şikayetçiyim ve gerekli olan şikayetlerimi videoda anlattım. Sahte profil oluşturup, olmayan müşteri telefonları veriyor. 0850 li kendi hattından müşterileri arıyorum kesinlikle numara düşmüyor. Zaten fahiş teklif verme ücretlerinden şikayetçiyim üstüne bir de parayı veriyorum ama müşteriye kesinlikle ulaşamıyorum. Mesela müşteri yazmış: bir priz değişecek diye, teklif verme ücreti 249 TL Allah bu ücreti Armut'a verip müşteriden kaç lira isteyeceğim. Araç yakıt parası priz parası üstün ekleyip, müşteriden 600 ya da 700 TL mi isteyeceğim. Hayatımda gördüğüm en dolandırıcı ve saçma uygulama bu Armut uygulamasıdir. Bir iki ay içinde 2600 TL para ödedim ve sadece bu parayı zor kurtardım. Bana acilen bu ücretin iadesini talep ediyorum. Almadığım işe verdiğim absürt teklif verme ücreti yüzünden bir iki aydır Armut uygulamasının patronuna çalışıyorum. Yazık günah değil mi Allah aşkına. Acilen para iadesi bekliyorum ve eğer iade yapılmaz ise tüketici hakem heyetinde ve adli mercide hakkımı arayacağım. Ve kesin olarak kararlıyım.

25 Nisan 2024 17:13 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Merhaba, Armut'tan hizmet alan kişiler telefon doğrulaması aşamasından geçmekte ve doğrulama gerçekleşmesi durumunda talepleri hizmet verenlerimize iletilmektedir. Armut, teklifinizi karşı tarafa iletebilmeniz için teklif bedeli talep etmekte, teklif bedeli ödenen işlerde teklifinizin müşteriye iletileceğini garanti etmektedir. Teklif bedeli işin büyüklüğü, yeri, zamanı, profilinizin gücü (yorumlar ve yıldızlar) ve sektörel rekabet gibi birçok kriter baz alınarak belirleniyor. Müşteriler aldıkları teklifler arasından uygun buldukları hizmet verenle ilerleme kararı alabilir ve işi kazanmamanız durumunda teklif bedeli iadesi yapılmaz. Bu nedenle, iş kazanma oranınızı arttırmak için Yardım Merkezi'mizdeki ""Kendimi diğer hizmet verenlerden nasıl farklılaştırabilirim?"" başlıklı içeriğe göz atabilirsiniz. Size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

26 Nisan 2024 17:04

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

27 Nisan 2024 11:43

Olmayan müşterilere teklif verdirip para alıyorsunuz. Kesinlikle 0850 hattınız müşteri numarası düşmüyor. Normal hatlardan müşteri numarası da ulaşılamıyor. Fatma isminde kişiye teklif verdim ama cevap vermedi. Sonra başka bir ilanda Ayşe isimli bir ilan vardı. Ama ne ilginç ki onun numarası da fatmayla aynı. Yani sırf ustaların parasını almak için, olmayan müşteri ve iş ilanı oluşturuyorlar. Ben olmayan müşterilere verdiğim teklif verme ücretlerini geri istiyorum. İade olmaması durumunda Tüketici Hakem Heyeti ve adli yargıya başvuracağımı buradan ilan ediyorum. Bilginize

Kasım
Kasım
Benzer Şikayeti Var
12 Kasım 2024 13:23

Ustam sizin gibi mağdur olan çok usta var. Ses yükseltelim. Hakkımızı arayalım aksi takdirde Armut ustaların sırtına biner ustaların sırtından milyonlar kazanır.

Armut'ta Teklif Ücreti Boşa Gitti Ve Haksız 1 Puan Yorumuyla Mağdur Oldum

Azize
Azize
4 Haziran 12:58224

Armut uygulamasını Zonguldak Merkez’de özel ders veren bir öğretmen olarak kullanıyorum. Dün yaşadığım bir olay nedeniyl...

Teklif Ücreti İadesi Ve Müşteri Dönüşsüzlüğü Sorunu

Fuat
Fuat
29 Kasım 2025 00:331.320

Uzun süredir Armut uygulaması üzerinden tadilat ve mobilya işi yapıyorum. Uygulama üzerinden her iş ilanına teklif verir...

2 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
İşletmemizin 9 Ay Önce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

İşletmemizin 9 AyÖnce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

Berat
Armut Tuvaletim 170 Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Armut Tuvaletim 170Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Tuğçe
Armut Uygulaması Ücreti İade Etmiyor!

Armut UygulamasıÜcreti İade Etmiyor!

Metin
Armut Hizmet Veren Olarak Şikayetçiyim!

Armut Hizmet VerenOlarak Şikayetçiyim!

Oğuzhan
Armut Teklif Ücreti Ödeyip Yanıltıcı İletişim Numarası Alma

Armut Teklif ÜcretiÖdeyip Yanıltıcı İletişim Numarası Alma

Armut Kombi Ustası Yanılttı!

Armut Kombi UstasıYanılttı!

Sercan