Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Armut Para Verip Hizmet Karşılığını Alamadım

16 Ekim 2023 17:52

15 Ekim tarihinde yeni taşınacağım ev için temizlik hizmeti almak istedim. Aldığım hizmet 4 saatliktir.
Tabi bunun öncesinde Armut üzerinden boş ev temizliği yapılacağı için bu şekilde hizmet almam gerektiğini ve normal ev temizliğinde istenilen sonuç elde edilmezse mesuliyet kabul etmediklerine dair bir bilgilendirme yapmak istediler. Ben de güzellikle taşınacağım evin içerisinde daha önce birilerini oturduğunu ve inşaat pisi temizlenmeyeceğini, standart bir evde yapılması gereken cam, mutfak dolabı, banyo ve kapıların silinmesi gerektiğini belirttim. Hizmetin de normal ev temizliği olarak gerçekleştirilebileceğini belirttim.
Temizlik için talebimi alan kişi dilan hanım sabah 09:00’da gelmesi gereken temizliğe saat 09:35’de geldi. Daha sonra eksik kalan temizlik malzemelerini tedarik ettik ve saat 09:50 gibi temizliğe başladı.
Ben hamile olduğum için tüm gün başında duramayacağımdan bir süre sonra eşimle birlikte evden ayrıldık. İşi bitmeye yakın beni aramasını rica ettim. İşini 12:30’da bitirmiş şekilde beni aradı. Yakınlardaydım ve 10 dakika sonra gittim. Dilan hanım üstünü giyinmiş hazır şekilde bekliyordu. Gitmeye zaten hazırdı. Ben camların dış taraftan silinmediğini görünce neden silinmedi dedim ve çirkin bir üslup ile ‘size orayı silmeyeceğim söylemiştim’ dedi. Asla bu şekilde bir diyalog geçmedi aramızda. Sonra mutfak dolaplarının hiç silinmediğini görünce iyice şok oldum. Kapılar da silinmemişti. Neden silmedin kapıları diye sorduğumda da zamanım yetmedi dedi. Aslında 4 saatlik işi 3 saatte bitirip kaçmak için zaten hazırlık yapmıştı. Özetle ben 701 lira ödeyip yanıltılmış oldum resmen.
Sözlü beyanım boş gelebilir diye video kaydı da çektim.
Bugün beni armut.com şikayet departmanından aradılar ve beni arayıp zaten durumla ilgili bilgi yaptıklarını bu yüzden para iadesi olmayacağını söylediler. Çok basit bir denklemle hizmet satın almak için para ödedim ve hizmet satın almadım.
Daha önce benzer saçma bir olay yüzünden armut.com'dan üyeliğimi silip iptal etmiştim şimdi de hamileliğimden dolayı mecbur olduğum için bu hizmeti almak durumunda kaldım. Yine beni profesyonel olmayan yaklaşımları ile şaşırtmadılar.
Ben ve çevremin Armut kullanmamaları için de elimden geleni yapacağım.

17 Ekim 2023 10:43 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

17 Ekim 2023 16:54

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

17 Ekim 2023 17:05

'Bilgi verdik' açılımı şu şekilde ; temizlik yapılmadığı durumda kendinizi korumak için uydurduğunuz prosedür. Bu şekilde tüketici memnuniyeti mi sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz? Kusura bakmayın ama bu şekilde bir müşteri deneyimini bana hamile halimle yaşattığınız için çok üzgünüm. Benim yaşadığım olumsuzluğu kimsenin yaşamaması ve Armut'un aslında nasıl bir pişmanlık olduğunu herkesin öğrenmesi için buraya yaşadığım her şeyi yazdım.

Hasan
Hasan

Armut pişmanlıktır. Haksız yere paramız çöpe gitti. Temizlik konusunda müşterinin arkasında kesinlikle durmuyor.

Tc Saide
Tc Saide

Selam merak etmeyin çalışanın da arkasında durmuyor 26. Yorumda 5 yıldız alan 27. Yorumda kötü yorumda sayfasını kapatanda Armut.

Maide
19 Haziran 2023 22:51