02 Haziran 2024 16:56

A*** E*** D**** Afyon şubesi lazer epilasyon için 5-6 aylık seans alacaktım, 6 ay sonra şehir değişikliği yapacağım için. Ama kayıt yaptırırken " Nevşehir'de de şubemiz var şubeler arası dosyanızı gönderebilirim, isterseniz yarım kalmasın ve fiyat değişikliğinden etkilenmeyin 12 seans alın, dosyanızı gittiğiniz yere göndeririz" beyanı ile 12 seans satın aldım. 6 seansını Afyon'da kullandım. Mayısta gideceğim en başından beri belli olmasına rağmen hala dosyamı aktarmadılar telefonlara çıkmıyorlar. "Gideceğim dosyamı aktarın lütfen " dediğimde, "şubeler arası dosya aktarımı olmuyor" diye cevap verildi. İlk sözleşme yapılırken beyanlarını ilettiğimde lafı çevirmeye başladılar şimdi ise irtibat kuramıyorum. Telefonlarına ulaştığımda ise sürekli olarak merkezden onay beklediklerini beyan ediyorlar. Fazla para almak için insanları mağdur ediyorlar.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri A*** E*** Dogan Nevşehir 12 Seanslık Lazer Epilasyon Sonrası Fiyasko

15 Nisan 2024 17:46
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Lazer Epilasyon Seanslarım İptal Edildi

23 Ekim 2025 22:03

Ezgi Doğan Polikliniği Şube İptal Ve İade Sorunu

24 Eylül 2024 17:07

Lazer Epilasyon Sonuçsuz Kaldı, Mağduriyetim Giderilmiyor

30 Haziran 2025 13:21
Lazer Epilasyon Sonuçsuz Kaldı, Mağduriyetim Giderilmiyor
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Hizmeti Sonrası Memnuniyetsizlik ve Mağduriyet Talebi

24 Temmuz 2025 17:02