Arca Otomotiv Araç Satın Almada Kapora Egosu

26 Nisan 2023 16:34

Değerli yönetmenim ben yaklaşık 25 yıldır Volkswagen araç kullanıyorum şirket yöneticisiyim aynı sizin gibi ticaret yapıyorum daha önce bütün kayıtlarım Doğuş otoya ait olan Şaşmaz şubenize uğradım. Arca otomotiv olduğunu öğrendim. Satış temsilciniz i** bey ile daha önce de çalıştık. Çok sevdiğim bir arkadaşımla hasbehal ederek kısa şasi transporter almaya karar verdim. Haziranda bir araç gelecek diyerek aracımızı ayırttık kapora gerekliliği doğdu bu kapora içinde ödemeyi kredi kartı ile yapmayı uygun gördüm ve ertesi gün şirket ortağımız olan a** bey ile şirket kartımızı arca otomotivin muhasebe bölümüne gönderdim şirketin yönetim kurulu başkanı gelmeden kartı asla çekemeyeceklerini söylediler. Çok şaşırdık bu arada orada bulunan bir yöneticinin egosuna mı takıldık yoksa bu sizin olmazsa olamaz. Kuralınız mı sattığınız her aracın kaporası için yönetim kurulu başkanlarının gelmesi zorunlu diyorsanız bu dünya markasına yakışmaz bir uygulamadır. Derhal bu uygulamayı düzeltmelisiniz yoksa çok müşteriyi küstürürsünüz.

26 Nisan 2023 16:39 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Arca Otomotiv’de Ankara Sigorta Kasko İşlemlerinde Güven Sorunu

21 Şubat 14:02

Arca Otomotiv Teslim Saati Uymama, Yetersiz Temizlik Ve Kaba Servis Tutumu

30 Aralık 2025 00:43
Bora sonuçtan çok memnun

Satın Alınan Opel Astra’da Yanıltıcı Denetim Raporu Ve Sürekli Arızalar

11 Şubat 19:13
"Firma ile yapılan görüşmeler sonrasında, destekleyici ve uzlaşmacı tavırlarından dolayı teşekkür ederim. 2. El araç satış yetkilisi olan c. Y. İlgili durum için çözüm odaklı proaktif bir yaklaşım sergilemiştir. İlgili kurum ile uzlaşma yoluna gidilerek, ilgili sorunların çözümü sağlanmıştır."
Satın Alınan Opel Astra’da Yanıltıcı Denetim Raporu Ve Sürekli Arızalar
satin-alinan-opel-astrada-yaniltici-denetim-raporu-ve-surekli-arizalar-6.jpg