Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Esas01 Arbys Şikayet

Doğan
31 Mart 2024 20:09

Adana Esas01 AVM'deki Arby's'te sipariş verdim. İftar saati olduğu için yarım saat bekletildiler, en sonunda sadece ben kalmıştım. 'Hala bekleyecek miyim?' diye sorduğumda fişimin çıkmadığını söyleyerek siparişimi iki dakika içinde hazırlayıp verdiler. Ancak verdikleri ürünler soğuktu; bir hamburgeri ısırdığımda bunu anladım ve diğerini değiştirttim. Aldığım ürünün paketi bile normalden farklıydı. Orada çalışanlara, gidip Optimum ve İller Bankası'ndaki şubelerinden biraz ders almanız gerektiğini söyledim. Bir hamburgeri değiştirmelerini değil, ısıtmalarını istediğimde arkamdan küfür edildiğini bile düşünüyorum. Arby's'i genellikle kaliteli bulmama rağmen bu deneyim markaya yakışmayan bir deneyim oldu. Puan olarak sıfır bile değil, eksi sıfır veriyorum. Özellikle İller Bankası'nın oradan aynı menüyü yiyenler ve Esas01 Arby's'te yemek yiyenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Esas01'e gidenlerin kesinlikle oradan uzak durmaları gerektiğini düşünüyorum.

01 Nisan 2024 13:44 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Yetkili, 28347599 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Arby’s Müşteri Hizmetleri

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
13 Şubat 2025 01:11
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Cemil
31 Temmuz 2023 10:42

01 Temmuz 2023 18:57
Teyfik sonuçtan hiç memnun değil

Teyfik
07 Ekim 2023 21:15