Dudu sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ekspertiz Raporu Yüzünden Satış İptali Ve Mağduriyet

Eksik Ekspertiz Raporu Yüzünden Satış İptali Ve Mağduriyet
23 Ekim 2024 12:09

10.10 2024 tarihinde aracımın ekspertizini Arabam.com'un Bağcılar Yüzyıl şubesinde yaptırdım. Amacım, satış sürecinde alıcılarla sorun yaşamamak ve güvenilir bir raporla ilana çıkmaktı. Arabam.com'un sağlamış olduğu ekspertiz raporuna güvenerek aracı satışa koydum ve bir alıcıyla anlaştım.

Ancak, satış esnasında alıcı kendi ekspertizini yaptırmak istedi. Yapılan ikinci ekspertiz sonucunda, Arabam.com'un raporunda belirtilmeyen bagaj havuzu işlemi ve sol ön çamurluk değişimi tespit edildi. Bu durum alıcının aracı almaktan vazgeçmesine neden oldu ve doğal olarak zararını bizden talep etti.

Biz de bu zararları Arabam.com'dan talep ettik. Fakat kendileri sadece rapor ücretini geri iade edeceklerini belirtti. Oysa ki bu durum sadece rapor ücreti iadesi ile çözülecek bir konu değil. Alıcıya karşı bir yalancı konumuna düştüm ve onun mağduriyetini gidermek adına, hem alıcının ekspertiz raporunu hem de yol masraflarını karşıladım. Bu tamamen Arabam.com'un yaptığı hatalı ekspertiz raporundan kaynaklanmaktadır.

Şikayetim daha dikkatli bir şekilde ele alınmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Not : müşteri hizmetlerinden şikayeti iletmeye çalıştım, işlem yapılan numaradan aranmadığı için bir şekilde yardımcı olmadılar. Velev ki o an kayıt için kullandığım telefon hattımı kapattım. Nasıl olacak bu iş.

23 Ekim 2024 13:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 2024 16:04

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

arabam.com Eksik ve Yanıltıcı Ekspertiz Raporu Nedeniyle Maddi Kayıp ve İlgisizlik

05 Ekim 2025 13:03
arabamcom-eksik-ve-yaniltici-ekspertiz-raporu-nedeniyle-maddi-kayip-ve-ilgisizlik-2.jpg
arabamcom-eksik-ve-yaniltici-ekspertiz-raporu-nedeniyle-maddi-kayip-ve-ilgisizlik-1.jpg
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2025 15:42
Lutfu sonuçtan çok memnun

06 Ekim 2025 11:30
"Sorun çözüldü mağduriyetim giderildi"
ekspertiz-raporundaki-yanlis-bilgi-magduriyet-yasatti-2.jpg
ekspertiz-raporundaki-yanlis-bilgi-magduriyet-yasatti-1.jpg
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporu Gerçekleri Yansıtmayan Araç Satışı Mağduriyeti

Barış
02 Haziran 2025 16:09
Ekspertiz Raporu Gerçekleri Yansıtmayan Araç Satışı Mağduriyeti
Osman sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 19:17