Bermal sonuçtan memnun

Apsiyon Faturalar Ve Yönetim Sorunu: Mora Residence Deneyimi

16 Nisan 2024 20:19
Bermal'ın Teşekkür Mesajı
“Apsiyon ile ilgili sorun yaşamadığımı sorunun tamamen Moranın yöneticisi ile yaşadığımı belirtmek istiyorum. Kendi kafasına göre gerekçesiz olayı kişiselleştirdiği için elektriğimi kesti. Apsiyon arayarak nasıl faturalandırmaya yardımcı olan bir uygulama olduğunu açıkladı. Arayan kişide oldukça kibardı. Apsiyona ilgilendikleri için teşekkür ederim”

Mora Residence Kırıkkale'de ikamet ediyorum. Üç ay önceki faturama normalin iki katı bir miktar yansıtıldığı için faturanın geldiği tarihte yönetici M****** Bey'e şikayetimi ilettim. O da teknik servise baktıracağını söyledi. Aradan bir buçuk ay geçti. Bu sürede M****** Bey'e defalarca durumu sordum ve halledeceklerini belirtti. Ben de hatalı olduğu sürece ödeme yapmayacağımı ilk görüşmemizden itibaren belirtmiştim. Bir buçuk ay sonra gelen yeni faturada yine normalin iki katı bir miktar çıktı. Teknik servis geldiğini ve doğalgaz sayacında teknik bir hata olduğunu, faturayı yeniden düzelteceklerini söylediler. Ben de hatanın nedenini ve teknik raporlarını istedim. Fatura 900 küsur TL iken 200 TL indirim yaptıklarını belirttiler. Ben ise indirim istemediğimi, kullanımım neyse onu tespit edip öyle ödeme yapacağımı söyledim. M****** Bey ise sürekli 'mesai saatim bitti, yorgunum, ben teknik konulardan anlamıyorum' diyerek beni geçiştirdi. Üç ayın sonunda 4000 TL borçlandığımı öğrendim ve bana 10 gün önce bir numara verdiler. Numarayı aradım ama açan olmadı. Elektriği yarına kadar ödemezsem keseceklerini söylediler. M****** Bey'le konuştuğumda ise mesai çıkışı elektriği kestirip çıkmış. Burası dağ başı mı? İşini yapmayan insanların keyiflerine göre insanları terbiye etmeye çalıştıkları bir yer mi? M****** Bey'le sorunu çözemeyeceğimi anladığımdan beri yöneticinin ya da mülk sahibinin ya da sorunu çözebilecek bir muhatap arıyorum ama kimse isim vermiyor. Burada oturan insanların sorununu baştan savıp sonra keyfine göre elektriği kesen birini neden yönetici yapıyorsunuz? Şu an elektrik evimde yok ve muhatap bulamıyorum. Sorun kimle çözülecekse o kişi beni bulup görüşmeli. Üslupsuz, saygısız ve keyfine göre yönetim anlayışı Mora'nın tarzı mı?

17 Nisan 2024 01:06 (Şikayetten 4 saat sonra)
17 Nisan 2024 15:28

Merhaba hızlı dönüşünüz için teşekkürler. Faturaları bu yazılımdan takip ediyoruz. Otomatik mi yapılıyor yöneticiler tarafından mı belirleniyor? Faturada hata varsa itirazım için kim çözüm sunacak?

17 Nisan 2024 21:06

Site Yönetiminiz sistemi sadece veri giriş için ve kompleks yapının takipleri için kullanıyor. Bu nedenle itirazlarınızın en uygun makamı site yönetimi olacaktır. Bilgilerinize sunarım.

18 Nisan 2024 13:03

Apsiyon uygulaması ile ilgili problem yaşamadım. Marka arayıp durumu izah etti ilgileri için teşekkür ederim. Mora site yönetimi ile ilgili problem ve şikayetim var

22 Nisan 2024 10:28

Uzman sonuçtan hiç memnun değil

Apsiyon %700 Fiyat Artışı Yapıyor!

Uzman
06 Aralık 2023 10:12
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
15 Ekim 2024 12:20
Hizmet Alınmadan Kesilen Fatura Şikayeti

Adobe Evlerimizin Teslimatı Yapılmadı Ve Peşinatımızı Geri Alamıyoruz

Ahmet
22 Eylül 2024 02:05
Ertürk sonuçtan hiç memnun değil

Ertürk
17 Mart 2024 10:16