Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Yazılım Güncellemeyin

11 Temmuz 2023 17:18

Kullanmakta olduğum iPhone 13 model cep telefonuma geçtiğimiz günlerde iOS 17 Beta sürümüne yükseltmem istemisiniz diye bildirim geldi ve ben de kabul ettim. Sonrasında kullanmakta olduğum Apple Watch SE model saate de güncelleme geldi ve onun da sürümünü yükseltme işlemini yaptım. Ancak iOS 17 beta'nın kötü bir durumda olduğunu fark edince tekrar telefonumun sürümünü düşürerek çalışır duruma getirdim. Fakat saatimin sürümü üst sürümde kaldığı için telefon ile bağlantı kurma konusunda sorun yaşadım ve Apple destek hattıyla irtibata geçerek destek talep ettim. Desteklerinin sonucunda cihazın sürüm düşürme işleminin yapılamadığını, ürünün sıfır ile değişmesi gerektiğini ve işlemleri bu şekilde ilerleteceklerini tarafıma ilettiler. Aradan 3 hafta gibi bir süre geçtikten sonra cihazın değişimini yapamadıklarını ve sürümün tam anlamıyla çıkmasını beklememi söylediler. Sürümün çıkmasına 3 ay olduğunu da belirttiler. Bekletilmemiz yetmemiş gibi 3 ay daha beklememiz söylendi. Apple'dan beklenmeyecek hareket.

20 Temmuz 2023 17:45

Tekrar destek hattıyla iletişime geçtiğimde ise verilen cevap cihazın mühendisliğinde sorun var garantinizi de uzatmış olsak bunu karşılamayız. Teşekkürler Apple 👏🏻

Zühra sonuçtan hiç memnun değil

Zühra
08 Nisan 2024 13:58

Aydanur
21 Haziran 2025 09:06
Apple Watch Güncelleme Sorunu Nedeniyle Cihazım Kullanılamaz Hale Geldi
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
16 Aralık 2023 20:07

07 Ocak 2024 00:27
Apple Zorlu Çalışan Telefonu Bozdu
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
25 Mayıs 2023 23:04