Apple İPhone 15 Pro Max Kamera Netlik Sorunu

Apple İPhone 15 Pro Max Kamera Netlik Sorunu
15 Kasım 2023 16:43

4 gün önce Vatan'dan iPhone 15 Pro Max aldım. Kamerada ciddi bir sorun yaşıyorum. Ön kamera hiç iyi değil, ışıklı ortamda bile. Çektikten sonra fotoğraf değişiyor. Arka kamerada netleme sorunu var, özellikle yazılı bir kağıt fotoğrafı çektiğimde yazılar titreşimli bulanık gözüküyor, netlik yok. Öncesinde 11 kullanıyordum çok daha iyiydi kamerası. WhatsApp'tan mesaj atacağım zaman kamera işaretine tıklıyorum, açılmıyor. Mesaj yazma yerinde otomatik mesaj yazısı geliyor. O yazıyı silmeden kamera açılmıyor. Hayret edilesi gerçekten. O kadar para verdim, şoklar içindeyim. Destek talep ediyorum.
İPhone 13 ve iPhone 15 Pro max ile çekilmiş fotoğraf yüklüyorum. Bakabilirsiniz

profile profile profile
17 Kasım 2023 12:06

Hiçbir gelişme yok, dönüş yok.

Yasin
Yasin

Aynı şekilde 15 promax imde sorun yaşıyorum yazılı doküman vb. Çekersem flu olarak çıkıyor. Apple destek donanımsal olabileceğini servise götürmemi söyledi. Sizin durumda bir gelişme var mı acaba

Fatma

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm bulabildiniz mi

Seda
Seda

Merhaba bende 15 Pro da aynı sorunu yaşıyorum ön kamera çok kotu çektikten sonragalerıye kayıt olduğunda karartıyor ayrıca Instagram ön kamerasıda bozuk ınstadan ön kamerayı açınca arkada siyah karartılar çıkıyor. Apple destekle görüştüm onlarca kişiyle bu beklenen bir durum olduğu söylendi ama değil olamaz bu başlı başına sorun. Lütfen sizde direkt olarak Apple desteğe bağlanıp şikayet oluşturun

Fatma

Siz bir çözüm bulabildiniz mi

Apple İPhone 15 Pro Ön Kamera Sorunu

Erdem
31 Aralık 2023 01:04

Kaan
10 Ekim 2023 10:58
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
06 Ekim 2023 17:34
"Güncelleme ile sorun çözüldü teşekkür ederim"

Apple Kategorileri