21 Eylül 2023 19:21

Merhaba 2/09/2023 tarihinde servise gönderdiğim Apple Airpods 2. Nesil cihazımı sağ kulakta karşıya sesimin uzaktan gitmesi şikayetiyle teslim ettim, servis merkezlerine (tahminen İstanbul'a) gönderdiler, cihazımı bugün (21/09/2023) Mavibahçe Troy Apple mağazasına teslim almak üzere gittim, sadece yazılım güncellemesi yapılıp geri yollanmış ve çözüldü dediler, yine de test ettim. Sorunum devam ediyordu, yeniden servis kaydı açtılar bugün ve bu sefer kısa süreceğini belirttiler, kendi mağazalarında cihazı inceledikten sonra oksitlenme var kullanıcı hatası dediler fakat ben herhangi nemli ortamda kullanmadım spor da yapmadım. Nitekim oksitlenme turuncu veya kahverengi olur. Mavibahçe Troy'dan ürünün oksitlenme fotoğraflarını istedim ve lekeler yeşil renkli yani kir, oksitlenme yok. Yeşil lekeler de cihazın plastik kısımlarında olup metal malzemesinde yok. Buna rağmen bunu sanki oksitlenme gibi göstererek bana 4462TL Ödemem gerektiğini belirttiler. Yeni cihaz almak ise 4300 TL. Airpods 2. Nesil cihazımı neredeyse 3. Kez değiştiriyorlar. Bu sefer değiştirmemek için kullanıcı hatası bahanesiyle sorumluluğu bana attılar. Yaşanan mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini ve yanlış beyanın ivedilikle çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Ürün ve mail görsellerim mevcut.

30 Eylül 2023 15:39

Kulaklığı kendi imkanlarımla açıp inceledim. Oksitlenme değil içindeki silikon zamanla sararmış onu oksitlenme olarak değerlendirmiş Mavibahçe İzmir Troy mağazası.

30 Eylül 2023 15:42
Apple Airpods 2 Oksitlenme Yalan Beyan

Buyurun kulaklıkta oksitlenmenin olmadığına dair kanıt

09 Şubat 2024 15:35
Halil sonuçtan hiç memnun değil

AirPods Gürültü Engelleme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Halil
24 Şubat 2025 21:03
AirPods Gürültü Engelleme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
06 Eylül 2023 22:22
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
04 Ekim 2023 11:38
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
15 Kasım 2023 15:09