Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Apple Store Apple.com Ve VakıfBank'ın Provizyonda İşlem Kalması

Apple Store Apple.com Ve VakıfBank'ın Provizyonda İşlem Kalması
25 Aralık 2023 22:47

23.12.2023 tarihinde 22.56 da apple.com.tr üzerinden i phone 15 Pro max 256 GB Naturel titanyum telefonu 82999 TL'ye VakıfBank 9869 ile biten Visa kredi kartı ile ödeme yaparak sipariş oluşturdum. Ödeme slipim Apple Store R583 firmasına iş yeri no:188567 pos no:67753328 onay kodu:627788 ref no:33572296305 numarası ile alışverişimi tamamladım. apple.com.tr den sipariş numarası W1470271839 olarak verildi. Kısa süre sonra siparişimin aynı web site üzerinden iptal edildiğini gördüm. VakıfBank ın mobil uygulamasından 82999 TL nin provizyonda olduğunu gördüm. VakıfBank iletişim numarası olan 08502220724 ile görüştüğümde paramın provizyonda olduğunu müdahale edilemeyeceğini ve Apple şirketinin çekmesi durumunda paramın Apple hesabına geçeceği bilgisini aldım. Hafta sonu kapalı olduğu için 00800448829873 numaralı Apple iletişim numarasına pazartesi günü ulaştım. Apple şirketine paramın geçmediği bu nedenle siparişimin iptal edildiği bilgisini aldım.

VakıfBank parayı çekmeleri durumunda Apple şirketi hesabına geçeceğini söylüyor. Apple şirketi ise paramın hesaplarına geçmediğini bildiriyor. Param ise hala provizyonda beklemekte. Ne şirket hesabına geçmekte ne de hesabıma geri yatırılmış durumda. Bu süreçte paramı kullanamıyor ne zaman bu karışıklığın çözüleceği konusunda da iki şirkette bilgi vermiyor. Bu süreçte paramı kullanamıyorum. İhtiyacım olan telefonu alamadım. Mağduriyetimin ivedi şekilde giderilmesini istiyorum. Siparişim iptalse paramın geri yatırılmasını eğer iptal olmadıysa telefonun gönderilmesini istiyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

profile profile profile

Yorumlar (11)

Rukiye

Sorununuz çözüldü mü. Paranız geri yattıysa kaç gün sürdü

Elif
Elif

Fatma hanım bir sonuca bağlandı mı acaba?

Rukiye

Sizin sorununuz çözüldü mü acaba

Şebnem
Şebnem

Fatma hanım kaç gün sonra para ız yattı

Fatma

Ayın 16 sında aynı şey benimde başıma geldi online'da Pro. Max alınmış sizin bir sojuc çıktımı bana hala cevap vermediler

Çağrı
Çağrı

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum ben de. Çözüldü mü acaba sizin

Bahar
Bahar

Merhaba benimde aynı sorun 77 milyar Ziraat bankasında hala yatmadı sizin yattı mı ne işlem yaomamız gerekiyor yardımcı olur musunuz rica etsem

Emine
Emine

Merhabalar ben de aynı sorunu yaşıyorum bir çözüme ulaştı mı acaba

Hala param yatmadı

Beyza
Beyza

Bir sonuç alabildiniz mı acaba bende şu an için aynı sıkıntıyı yaşıyorum

Fatma

Maalesef hala param askıda kaldı

06 Ocak 2024 13:43
Apple Store Siparişim İptal Edilmesine Rağmen Kredi Kartıma A
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Apple Hesabımdan Onaysız Para Çekildi!

03 Kasım 2025 19:31

İzinsiz Kart Kullanımı Ve Güvenlik Açığı Nedeniyle Mağduriyet