Apple Store Apple Ön Siparişleri Çok Geç Göndermekte.

18 Ekim 2023 10:09

Apple Store'dan 22 Eylül gece yani ön siparişin ilk başladığı an 00.15 civarında iPhone 15 Pro sipariş (W1464944209) ettim ve hala teslimat tarihi 27 Ekim 3 Kasım gözüküyor. Sipariş hazırlanmaya başladığında teslimat tarihi güncellenecek yazıyor fakat sipariş vereli yaklaşık 1 ay olacak daha siparişim hazırlanmaya başlanmamış bile. Siparişim hala işleniyor aşamasında. Apple Store'dan alışveriş yaptığım için çok pişmanım ön sipariş vermek yerine mağazalara gelmesini bekleyip mağazadan satın almak çok daha mantıklıymış. Artık bir an önce telefonumun gelmesini istiyorum. Bu kadar gecikme nedenli mağduriyeti Apple gibi bir markadan beklemezdim.

profile profile profile

Yorumlar (18)

Ahmet

Bizde almayayım o takdirde iyi ki söylediniz

Melis

İnşallah benimki de 15-22 Kasım ama ben son 2 hafta diye bekliyorum fazladan 1 güne daha tahammülüm yok güle güle kullanın inşallah

Berivan

İnşallah gerçekten beklemek çok anlamsız geliyor insana sadece 1 gün erken geldi benimki umarım sizin telefonunuz daha erken gelir

Melis

Ya çok sağ ol cevap verdiğin için ins bizimki de erkenden teslim edilir

Ahmet

Siparişiniz geldi mi peki şu anda bende 15 Pro max sipariş ettim 13-20 Kasım arası yazıyor ve durumu işleniyor bilseydim İstanbul'da dağıtılırken gece sıraya girer alırdım paramıda 2 ay önceden vermezdim

Melis

Sizinki geldi mi bugün 10 Kasım malum 3 gün kaldı ama belki gelmiştir.

Mücahid
Mücahid

Kimsenin telefonunu göndermemişler henüz sanırım görünen teslim tarihini de geçecek gibi duruyor tamamen insanların paralarını kullandılar 2 ay boyunca iPhone 16 çıkacak hala ilerleme yok yazıklar olsun

Serkan
Serkan

Mağazada şu an satışları var, ön sipariş le olanların parasını kullanıyorlar. Media Markt, Vatan, hatta Hepsiburada alsaydık çıktıktan 3 gün sonra teslim alınmıştı, sipariş online en geç teslim edilen.

Okan
Okan

Bende sizin yaşadığınız problemi yaşıyorum. Siparişinizle ilgini bir gelişme var mı?

Berivan

Aynı durumdayız benimde teslim tarihi 27 Ekim 3 Kasım arası diyor hala işleniyor

Ersin
Ersin

Geldi mi siparişiniz

Emrah
Emrah

Bir gelişme var mı yola çıktı mı siparişiniz?

Melis

Bir gelişme var mı acaba 27 ekimde teslimat diyorsa bugün ayın 24ü kargoya verildi mi.¿

Hasan
Hasan

Apple storeden senin benim gibi satın alma yapan herkes mağdur Apple kendini rezil etti. Bare en azından 1 ay üstü beklettiği müşterilerini özür mahiyetinde max safe kılıf hediye etse.

Büşra
Büşra

Sipariş iptali yapıp ücreti kısa sürede alan var mı? Bir de Apple ile müşteri hizmetlerine bağlanabileceğimiz bir numara var mı? Sitedeki numaraya arama yetkiniz Yok yazıyor

15 Kasım 2023 22:58
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Apple Store İPhone 15 Pro Ön Sipariş Halen İşleniyor!

03 Ekim 2023 15:34
Apple Store İPhone 15 Pro Ön Sipariş Halen İşleniyor!
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 21:59