Yener sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 16:45

Apple.com sitesinden 14 Pro Max ile birlikte aldığım şeffaf kılıf zamanla sararmaya başladı. Ürün 2 yıl garantili olmasına rağmen, bunun için müşteri hizmetlerini 4 Temmuz günü aradım. Aradığım müşteri hizmetleri sağ olsun yardımcı oldu. İsterseniz fotoğraflarını alabilirim dedi. 3-4 gün sürebilir dedi. Ben de istemedim. Mağazadan randevu baktı, yoktu ama gidip görüşmemi, yardımcı olacaklarını söyledi. Gittim Akasya Apple'a, orada yetkili kişiyle görüştüm. Bana hemen başından savan hareketler yaptı, kılıfa bakmadı bile. Sararma garantiye girmiyor, sararmaz diye ibare yokmuş. Çıktım oradan. 5 Temmuz günü bugün tekrar aradım. 35 dakika telefon sürdü. 5 dakika içinde 3 kişiye yönlendirildim ve 10 dakikası ya görüştüm ya görüşmedim bile, gerisi müzik dinledim. Daha sonra en son çıkan müşteri yetkilisi beni teknik servise randevu aldı. Bağdat Apple Store'dan oraya gittim. 10 dakika yetkili görüşmesi için bekledim. Sonra biri geldi ve bana sararmaz ibaresi yokmuş, özelliklerinde yardımcı olamıyoruz dedi. Öyle bir ibareyi görselde paylaşıyorum, görülebilir. Saçma sapan örnekler verdi. Bildiğim şeyler yok, telefon koruyucu özelliği varmış. Buzdolabından bahsediyor, alakasız konulardan bahsediliyor. Eğer buzdolabı örneği vereceksen, ben de buzdolabı servisi çağırdığımda garanti olan kısmını yenisini vermese bile ücretsiz tamir ediyor. O zaman sen de bunu tamir et ver, kabulüm dedim. Yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Seninle anlaşamayacağız, yetkili ile görüşmek istediğimi söyledim. O geldi. Daha mantıklı bir kişiydi, baktı, süre istedi. İçeri gitti, geldi. Bir şey yapamayacağını söyledi. Makaleleri gösterdi. Ben de ona kılıfın özelliklerini gösteren yazıyı gösterdim ve orada şu yazıyor: Tüm malzemeler ve kaplamalar zamanla sararmayı önleyecek şekilde optimize ediliyor. Evet, onu gördüm ve haklısınız dedi ama bir şey yapamadı. Sonuç: zaman kaybı. 2 yıl içinde sararan Apple kılıfına neden o kadar para vereyim ki? Gider daha uygun kılıflar alırım, çok da iyi kılıflar var. Buna gerek yok, bu da ders oldu. Hiçbir aksesuarını almam.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 14:18
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 15:44
Apple Store Akasya AVM Şubesi Müşteri Mağduriyeti ve İlgisizlik
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 04:11
Murat sonuçtan memnun değil

21 Kasım 2023 10:57
Apple Store İPhone 14pro Max Ayıplı Kılıfı!

01 Eylül 2023 07:47
Apple Store Apple Orijinal Kılıf Teknik Destek Reddi