Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Net Firmasının Kötü Hizmeti

26 Ağustos 2023 11:49

İstanbul-Antalya yolculuğumuz için Antalya net firması tercih ettik. Firmanın bize sunduğu güzergah bilgisine göre 08:30'da Alanya otogarda olmamız gerekiyordu.
Planlarımızı buna göre yaptık, araç kiralaması gerçekleştirdik. Biz yine de aracın geç gidebileceğini düşünerek kiralamayı saat 10:00'da başlattık. Saat 13:00 olmasına rağmen hala varamadık.

Bu firmayı tercih etmek isteyenler, 4 5 saatlik varış gecikmesini, mola yerlerinde anons olmadan çıkışı, muavinsiz yolculuğu göze alarak çıksınlar. Araçlardaki koltuk mesafesi 10cm geçmez. Sıkış Sıkış geldik, gerçekten yolda helak olduk. Bir daha asla tercih etmem. Alanya net pişmanlıktır.

Pınar

Merhaba Alanya İstanbul 16.00 seferi 11noluyolcuyum ek sefer olduğu için firma dışından otobüs getirmiş ler bayram dönüşü yoğunluk nedeniyle firma ismi bile yok otobüs de İlk başda endişelendim rv yok kahve servisi yok koltuklar dar ama 2 kaptanımız hem muavin hem kaptan lar bir de bu ara da benim küçük köpeğim var yolda biz leri sars madam ilgileri alakaları saygıları çok güzel di sağ sağlım bizleri ulaştırdılar kendilerine çok teşekkür ederiz

Pınar

Merhaba 5 Nisan 2025 Alanya İstanbul 14.00 hareket saati seferi 11 no li koltuk yolcusu yum ek sefer olduğu için firma dışından otobüs getirmiş ler bayram dönüşü yoğunluk dan ilk başta firma ismi yazmıyor TV yok endişelendim dar koltuk lar kahve servisi yok ama 2 kaptanımız ve de 2 Şi de muavin olarak ilgili alakalı ve sürat yapmadan bizleri rahatsız etmeden seyahatimizi tamam Ladik kendilerine çok teşekkür ederiz bu arada benim minik köpeğim le bile ilgilendiler çok çok teşekkür ederim

20 Haziran 2024 03:09
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 13:44

30 Haziran 2024 11:15