Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Havalimanı Otopark Ücretlerinde Şaşırtıcı Fiyat Farkı

Havalimanı Otopark Ücretlerinde Şaşırtıcı Fiyat Farkı
14 Ekim 2024 19:40

Her sektörde hızlı değişen fiyatlar, her tüketici gibi beni de fazlasıyla etkilediği için önceden maliyet-fiyat araştırarak tercih yapmaya çalışıyorum. Bunun içerisinde havaalanı otopark ücretleri de var, yeri geliyor. Otopark ücreti eve gidiş dönüş taksi ücretinin üzerine çıkıyor, otopark kullanmayı anlamsız kılıyor.
11.10.2024 cumartesi günü erken saatte yapacağım uçuş ve 1 gün sonraki dönüş için Antalya Havalimanı web sitesinden tahmini giriş ve çıkış saatleri ile otopark maliyetinin ne olacağına baktım, aracı da buna göre otoparka bıraktım.
Antalya Havalimanı resmi Web sitesinde 1 gün 17 saat ve 30 dakika otopark için ücret 315 TL gösterirken, dün akşam otoparktan çıkarken ( 1 gün 16 saat ve 34 dakika için) 427 TL ödedim.
1 gün önce resmi web sitesinde otopark ücreti 315 TL gösterirken, 427 TL neden ödüyorum? Havaalanı Web sitesinde ilan edilen fiyat uygulanmayacaksa amaç nedir? İnsanların dalgınlıklarından mi istifade ediliyor? Yoksa havaalanı otopark fiyatları, kaldırım işgal eden dayıların belirlediği keyfi tarifelere göre mi belirleniyor? Lütfen dikkat edelim

Cafer sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Havalimanı Otopark Ücreti

14 Aralık 2023 08:31
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 14:55

11 Ocak 2025 12:42