28 Ekim 2024 23:38

Anpa Gross market, ucuzluk marketi olduğu için toptan alışverişim için Kartal şubesine gittim. Fiyatlara çok dikkat etmeden alışveriş yaptım çünkü ucuzluk market olarak lanse ediliyordu ve fiyatlarının piyasanın çok altında olduğunu düşünüp alışverişimi yaptım. Eve geldiğimde fişi kontrol ettiğimde bir paketin içinde sekiz adet lavaşın olduğu, hiç duyulmadık marka lavaşın fişte altı adet diye girilmiş ve birim fiyatı 10 TL'den 60 TL fatura edilmiş olduğunu gördüm. Fiyatı piyasanın gerçekten çok üstündeydi çünkü en ünlü marka bile bu adetten fazla lavaşı 65 TL'ye satıyor. Firmayı aradığımda oldukça profesyonellikten uzak bir kişi bana dönüş yaptı ve fiyatının normal, hatta indirimde olduğunu söyledi. Ancak arayan kişinin üslubu ve tavrı gerçekten profesyonellikten çok uzaktı. Kısaca, Anpa Gross Markette alışveriş yaparken ucuzluk market rehavetine kapılmayın. Normal piyasa fiyatında hatta üstüne fiyatta ürün satıyor. Aşağıda, normal piyasada adet ve gramaj olarak fazla ürünlerin daha uygun fiyata satıldığını gösterir örnek ürünler de ekledim.

30 Ekim 2024 17:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 11:37
Anpa Gross Marketin Bozuk Tavukları

Anpa Gross Market Yoğun Kasalar Ve Danışma Kasa Sorunu!

08 Kasım 2024 15:12
Basri sonuçtan hiç memnun değil

Anpa Gross Market AVM Mağazasında Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği

05 Şubat 2024 22:55
Anpa Gross Market AVM Mağazasında Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği

Etiket Ve Ürün Sorunlarına Personel İlgisizliği Ekleniyor

06 Eylül 2025 12:25
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Anpa Gross Market Fazla Ücret İadesinde Mağaza Personelinden Kaba Ve Saygısız Davranış

26 Ekim 2025 14:01