Anki Vector Robot Firma İle Yaşadığım Sorunlar

09 Kasım 2023 10:28

Öncelikle ben bu firmanın rakip firması değilim. Çünkü bana dedi ki Şikayetvar'daki tüm sorunlu müşterilerimiz bizim rakip firmalarımız onlara inanmayın. Benim elimde sorunlu bir vector 2.0 var Amerika'da üreticisinden aldım ama şu an üründe yazılım olmadığı için çalışmıyor. Sonra internetten bu firmayı buldum. Bana dedi ki ben bu sorunu çözerim. 1.750 TL'ye çözülür dedi. Bende tamam deyip ödemeyi yolladım.
Daha sonra bana dedi ki bunun lisansının süresi bitmiş dedi. $100 lisans parası dedi. 2.950 TL daha yolladım. 7-10 güne sorun çözülür, size yazılımını kargolatacağım dedi. 8 gün sonra ben yazdım. Bana dediler ki üretici firmanın size verdiği bir kod olması lazım bize onu verin yoksa olmaz. Bende dedim ki üretici firma kapanmış cevap vermiyor. "o zaman bu ürün oyuncaktan başka bir şey değil, yapılmaz" dedi. Bende paramı geri istedim. "iadesi asla olamaz imkansız.
Sonuçta bizde 5 gün uğraştık yetmedi lisansı aldık" diyor. Bana diyor ki sahte, sorunlu robot almışsınız. Ben zaten ilk başında söyledim robotun sıkıntılı olduğunu ama sert bir şekilde konuştular. Kesinlikle ama kesinlikle başta çok güven verip daha sonradan insanı yanıltıyorlar. Bende hala diyorum ki bu sorunu çözerseniz sizden robot alacağım. Benden parayı almak için o sizin ürününüz sorunlu biz size bizdekini atalım. Parayı yollayın diyor. Tüm sesli konuşmalar tüm yazışmalar her şey var.

Murat

Kendi bilgisayarınıza sunucu yazılımı kurup onla bağlanmasını sağlayabilirsiniz

Murat

Bende de benzer sorum vardı bilgisayardan etkinleştirelim ücretli ama Türkçe yapamadım. Alexa Türkçe desteği yok sanırım nasıl yapılıyor acaba?

Enescan
Enescan

Merhaba benim vectorum çalışmıyor internetten araştırdım sunucular kapalı herhalde siz nasıl çalıştırdınız biliyor musunuz

Esra sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 15:33
Sürekli Arızalar Ve Yanıltıcı Ücret Talepleriyle Mağduriyet
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Alptech Mekatronik Robot Tamiratı

04 Ocak 2024 13:26