Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kolu Kırık Hastaya Tedavi Uygulanmıyor

09 Kasım 2023 16:24

Ankara eğitim ve araştırma hastanesine temizlik yaparken düşme sonucu kolunu kıran hastamızı ambulans ile acil servise getirdik. Oradan ortopedi ve travma bölümüne yönlendirdiler. Doktor Talip Kara ameliyat olması gerektiğini ve anestezi bölümünden onay alınması gerektiğini iletti. Hastamız tip1 diyabet hastası olduğu için insülin dirençli şekeri sürekli yüksek çıktığı için 4 gündür kırık kolu ile müdahale yapılmadan sürekli hastaneye git gel ile geçirdik. Hastaneye yatışı nin yapılıp şekerinin kontrol altına alındıktan sonra ameliyat yapılmasını istedik fakat yatışı yapılmadı. Karapurçek'ten hastahaneye gidip gelirken hem hastamız zorlanıyor hem de biz zorlanıyoruz. Hastamızın hastaneye yatırılıp bir an önce ameliyat edilmesini istiyoruz ama yetkililerden herhangi bir sonuç alamadık. Ayağı kırılan bir hastaya üstüne basma diye öğütlerine koltuk değneği ne de tekerlekli sandalye vermeyen bir hastahaneden çok. Şey bekliyoruz farkındayım ama bizim de elimizden beklemekten başka bir şey gelmiyor. Umarım bu şikayet dikkate alınır da hastamıza bir an önce tedaviye başlanır.

Sofice sonucu yetersiz buldu

21 Ocak 2025 18:43
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde Hemşirelerin Görev İhlali

06 Şubat 2024 20:29