27 Aralık 2023 14:03

17 Kasım 2023 tarihinde randevu aldığımız Başkent Üniversitesi Gastroenteroloji doktorlarından Prof. Dr. ***'ya muayene olduk. Kendisi sözlü muayene yaparak MR ve kan testi gibi bazı tetkikler isteyeceğini belirtti. Biz de sekreterliğin verdiği bilgi doğrultusunda kan numunelerini verip Radyoloji bölümünden 22 Kasım 2023 tarihine saat 09:00'a MR randevusu aldık.

Randevumuza gittiğimizde tarafımıza 2.080,00 TL ödeme talep edildi. Bu rakamı bir önceki MR ücretine kıyasla yüksek bulmamıza rağmen ödedik. Daha sonra MR çekimi yapıldı ve biz de Gastroenteroloji bölümüne giderek durumumuzun aciliyetinden dolayı sonuç randevusu talep ettik. Gastroenteroloji sekreterliği, MR sonuçlarımızın en erken 4 gün içinde çıkacağını, bu nedenle 4-5 gün sonrasına randevu verebileceklerini belirtti ve 28 Kasım 2023 tarihine randevu verdiler. Hastaneden ayrıldık. Ancak MR çekimi sırasında eşimin kolundan açılan damar yolundan omuz hizasına kadar şişlik, morluk ve ağrı meydana geldi. Kanaatimize göre damar patlaması veya yanması olabilir. Sertlik ve morluk hala devam etmektedir. Ekte resim ekliyorum ve bunun araştırılmasını talep ediyorum.

Aynı gün saat 11:00 sularında MR sonucumuz E-nabız sistemimize yüklendi. Bunun üzerine Radyoloji bölümünü arayarak sonucun 4 gün sonra değil de 2 saat sonra nasıl çıktığını sorduk. Sekreter hanım, *** Hoca'nın isteği doğrultusunda aciliyetimiz düşünülerek MR için ekstra 1.000 TL ödenerek farklı bir doktorun değerlendirmesinin talep edildiğini söyledi.

Ekstra ücret ödeyerek farklı bir doktorun değerlendirmesi hakkında Doktorumuz *** Hanım, sekreterliği ve Radyoloji bölümü tarafından herhangi bir bilgi verilmemiştir.

Sonuç muayenesine gittiğimizde, ilk muayenede görüştüğümüz ve tespitlerde bulunduğu konuları sanki hiç konuşulmamış gibi en baştan ele alması, şikayetlerimizi anlatırken bizi dinlememesi, bilgisayarına yazı yazmaya yoğunlaşması ve sorgulamamızdan rahatsız olarak sinirlenmesi, 'Bir şey yapamam, Romatoloji bölümüne de gidebilirsiniz.' tarzında muayeneyi sonlandırması ve daha önce verilen telefon görüşme randevusunda bizi aramaması nedeniyle şikayetçiyiz.

Taşkıncan sonuçtan hiç memnun değil

Biruni Üniversitesi Hastanesi İlgisizlik Ve İletişim Sorunları

24 Ocak 2025 14:07
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Hastalara Saygısızlık Yapılması

05 Aralık 2023 15:59

Hastane Sürecinde Teşhis Karmaşası Ve Uzayan Ağrılar

12 Kasım 2024 11:57
Özmen sonuçtan hiç memnun değil

Koç Üniversitesi Hastanesi Muayene, Radyoloji Ve Hasta Hakları Birimleri Hakkındaki Şikayetlerim

15 Mart 2024 15:50