Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta'nın Doğum Paketi Yanıltıcı Bilgileri

22 Kasım 2024 21:21

22 Ocak 2023 tarihinde Anadolu Sigorta acentesinin verdiği bilgiler doğru çıkmadı. O tarihte doğum paketli sigorta yaptırmak için gittik, acente personelinin yönlendirmesiyle normal sigortayla çok bir fark olmadığı, sadece tamamlayıcı sigortada 10 hak olduğu bilgisi verildi ve doğum paketli tamamlayıcı sigorta yaptırdık. Doğacak olan bebeğimize 15 gün içerisinde sigorta yaptırmamız durumunda Anadolu bebeği kapsamına gireceği ve doğuştan gelecek bütün hastalıkları kapsayacağı bilgisi verildi. Aynı yıl içerisinde bir doğum gerçekleşmediğinden 22 Ocak 2024 tarihinde yeniledik ve 18 Mart 2024 tarihinde hamile kaldım. 31 Ekim 2024 tarihinde 32 hafta 3 günlükken bende oluşan protein kaçağı teşhisinden dolayı çocuğum dünyaya erken geldi. 5 Kasım 2024 tarihinde çocuğum için sigorta başvuru yaptım. 13 Kasım tarihinde sigortadan aldığımız dönüş şu şekilde: 'Erken doğum ve düşük doğum ağırlığından dolayı maalesef Anadolu Sigorta Bebeğe teklif vermemekte. 1 yaş kontrol kayıtları ile tekrardan değerlendirme sağlayabileceklerini ilettiler.' Bunun üzerine aynı gün dilekçe hazırladım ve kandırıldığımı aktardım ancak şirket kabul etmedi. Cevap olarak 'Özel sağlık poliçesi içerisindeki doğum teminatından dünyaya gelen bebekler için herhangi bir risk değerlendirmesi yapılmamakta, Anadolu bebeği olarak doğuştan gelen hastalıkları kapsam dahilindedir. Tamamlayıcı sağlıklar da ise doğum teminatlı poliçe ile dünyaya gelen bebekler için epikriz değerlendirmesi yapılır, eğer bebek sağlıklı ise doğuştan gelen hastalıklarını kapsar. Bebeğimiz erken doğduğu için prematüre ve doğum ağırlığı sebebi ile sağlıklı şartını yerine getiremediği için Anadolu poliçe yapmıyor. 1. Yaş kontrollerinde dilerseniz tekrar Anadolu üzerinden başvuru yaparak değerlendirmeyi sağlayabiliriz' oldu. Biz, bebeğimizin bize ürün satışı esnasında söylenen gibi Anadolu bebeği kapsamına alınmasını istiyoruz. Anadolu Sigorta acentesinin arkasında durup bu sorunu çözmelidir.

25 Kasım 2024 11:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5515543 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

26 Kasım 2024 17:09

Söz konusu başvurunuza dair 5516005 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

26 Kasım 2024 17:16

Merhaba sayın yetkili bana gelen herhangi bir e-posta bulunmamaktadır.

27 Kasım 2024 12:43

Merhaba tarafıma ulaşmış bir e-posta hala gözükmemektedir. Bilginize

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Anadolu Bebeği Yalanı

08 Mayıs 2024 22:19
Anadolu Sigorta Anadolu Bebeği Yalanı

20 Temmuz 2024 01:27

28 Eylül 2023 11:07

Bebeğimin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Poliçesi Onaylanmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

13 Ekim 2025 14:16
bebegimin-tamamlayici-saglik-sigortasi-policesi-onaylanmiyor-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

Bebeğimin Sigortaya Eklenmemesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

11 Ağustos 2025 20:33