03 Mayıs 2024 20:08

4910532 numaralı işlem ne oldu? Bir dilekçeniz kayıt altına alınmıştır. Başvurunuz konusunda yaklaşık 3 iş günü içerisinde bilgi verilecektir şeklinde mesaj alınmıştır. Bu mesaj sonrasında Anadolu Sigorta'yı aradım fakat kimseye ulaşamadım. Daha sonra '49105132 ne oldu?' bildiriminiz de yanıtlandı, dosyanızın risk değerlendirmesi devam etmekte olup yaklaşık 5 iş günü içerisinde sonuçlanacaktır şeklinde bir mesaj daha geldi. Bu süreçte dosyanın araştırmaya yönelmesi dahil değildir. Bilginize sunarım. İyi günler dileriz şeklinde yine bir mesaj alındı. Daha sonra '49 30 630' numaralı işleminiz kayıt altına alınmıştır. 'Başlıyoruz' konusunda yaklaşık bir iş günü içerisinde bilgi verilecektir şeklinde bir mesaj daha geldi. Benim Anadolu Sigorta ile ilgili hiçbir işlemim olmamıştır. Numaramın bu mesajların gelmesini istemiyorum ve en kısa sürede cevap verilmesini bekliyorum.

06 Mayıs 2024 15:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4937392 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

07 Mayıs 2024 12:44

Söz konusu başvurunuza dair 4937392 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından SMS ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

19 Aralık 2024 15:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Mağduriyet Yaşatıyor, Aracım Ne Tamir Edildi Ne De İkame Araç Verildi

25 Nisan 2025 00:38

15 Şubat 2025 09:55
Anadolu Sigorta'dan Beklenen Dönüş Neden Gecikti?
Mehmet sonuçtan memnun değil

07 Eylül 2023 23:18